AcasăNewsSOCANT! Si-a ucis fosta sotie, iar apoi s-a spanzurat

SOCANT! Si-a ucis fosta sotie, iar apoi s-a spanzurat

Un barbat din Mogosoaia s-a spanzurat, joi dimineata, dupa ce, in prealabil, si-a ucis fosta sotia cu lovituri de cutit.

Miercuri, barbatul si-a urmarit fosta sotie pana la dispensarul in care aceasta muncea. A asteptat ca femeia sa-si termine treaba si, la iesirea din institutie, a atacat-o.

Profitand de intuneric, barbatul i-a aparut brusc in fata femeii si a lovit-o cu zeci de lovituri de cutit. Aceasta nu a mai avut forta sa se ridice si si-a dat obstescul duh intr-o balta de sange.

Conform romaniatv.net, imediat dupa ce a comis crima, barbatul i-a dat un mesaj fiului sau in varsta de 20 de ani. „Vezi ca am omorat-o pe mama ta. Eu dispar acum”, a fost mesajul cutremurator primit de tanar.

Corpul neinsufletit al criminalului a fost gasit joi dimineata, sub Podul Chitila. Din primele informatii se pare ca barbatul s-a spanzurat.

Sursa amintita precizeaza ca acesta era un om violent, acesta fiind si movitul pentru care fosta sotie se despartise de doi ani de el. Femeia obtinuse chiar si un ordin de restrictie impotriva barbatului, dar acesta nu a tinut cont de el.

author avatar
Cristi Ionita
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger