AcasăNewsSOCANT S-a spanzurat in inchisoare. N-a putut merge la inmormantarea fratelui!

SOCANT S-a spanzurat in inchisoare. N-a putut merge la inmormantarea fratelui!

Un tanar a recurs la o modalitate cumplita de a-si incheia socotelile cu viata, macinat de regretul pierderii fratelui, dar si pe fondul decesului sotiei si al copilului.

Despre cazul socant de la Penitenciarul Rahova s-a aflat abia luni, insa barbatul in varsta de 36 de ani – care statuse in spatele gratiilor 7 ani si mai avea doar 7 luni de pedeapsa privativa de libertate, aflandu-se in regim deschis de detentie – a pierit saptamana trecuta.

Mai exact joia trecuta, pe 16 martie, din cate a precizat purtatorul de cuvant al inchisorii in cauza, intr-o interventie telefonica la Romania TV. Din cate se pare, lucrurile ar fi stat astfel: de curand, tanarul si-a pierdut fratele.

Dramei mortii persoanei dragi i s-a adaugat aceea ca nu a primit permisie pentru a merge sa-si conduca ruda pe ultimul drum. Explicatia reprezentantilor penitenciarului e urmatoarea: „trebuie atasate documente din care sa rezulte situatia de fapt, in acest caz decesul (fratelui detinutului – n.r.) (…) nu au existat in acest caz documente aduse la penitenciar pentru asa ceva”, din cate a precizat purtatorul de cuvant al Penitenciarului Rahova.

Ulterior s-a aflat ca tanarul nu primise acordul oficialilor sa mearga nici la inmormantarea sotiei si a copilului, care au pierit, recent, in urma unui cumplit accident rutier, din cate anunta acelasi post TV.

Din pacate, dupa recenta pierdere, barbatul a cedat si s-a spanzurat cu un cablu, intr-un punct de lucru. Desi s-a incercat, nu a mai putut fi salvat.

foto: europafm.ro

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger