AcasăNewsSOCANT S-a spanzurat in inchisoare. N-a putut merge la inmormantarea fratelui!

SOCANT S-a spanzurat in inchisoare. N-a putut merge la inmormantarea fratelui!

Un tanar a recurs la o modalitate cumplita de a-si incheia socotelile cu viata, macinat de regretul pierderii fratelui, dar si pe fondul decesului sotiei si al copilului.

Despre cazul socant de la Penitenciarul Rahova s-a aflat abia luni, insa barbatul in varsta de 36 de ani – care statuse in spatele gratiilor 7 ani si mai avea doar 7 luni de pedeapsa privativa de libertate, aflandu-se in regim deschis de detentie – a pierit saptamana trecuta.

Mai exact joia trecuta, pe 16 martie, din cate a precizat purtatorul de cuvant al inchisorii in cauza, intr-o interventie telefonica la Romania TV. Din cate se pare, lucrurile ar fi stat astfel: de curand, tanarul si-a pierdut fratele.

Dramei mortii persoanei dragi i s-a adaugat aceea ca nu a primit permisie pentru a merge sa-si conduca ruda pe ultimul drum. Explicatia reprezentantilor penitenciarului e urmatoarea: „trebuie atasate documente din care sa rezulte situatia de fapt, in acest caz decesul (fratelui detinutului – n.r.) (…) nu au existat in acest caz documente aduse la penitenciar pentru asa ceva”, din cate a precizat purtatorul de cuvant al Penitenciarului Rahova.

Ulterior s-a aflat ca tanarul nu primise acordul oficialilor sa mearga nici la inmormantarea sotiei si a copilului, care au pierit, recent, in urma unui cumplit accident rutier, din cate anunta acelasi post TV.

Din pacate, dupa recenta pierdere, barbatul a cedat si s-a spanzurat cu un cablu, intr-un punct de lucru. Desi s-a incercat, nu a mai putut fi salvat.

foto: europafm.ro

180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger