AcasăNewsProfesoara la Universitate, acuzata ca fura bani din gentile studentilor - VIDEO

Profesoara la Universitate, acuzata ca fura bani din gentile studentilor – VIDEO

Profesoara acuzata ca a furat bani din gentile studentilor este cantareata de muzica usoara Silvia Lungeanu, si a predat lectii de canto la Universitatea Hyperion din Bucuresti. In 2010, Silvia Lungeanu l-a chemat in instanta pe Adrian Paduraru, actorul principal din filmul „Declaratie de dragoste”, pentru stabilirea paternitatii. Femeia este cercetata acum pentru furt calificat, dupa ce la sfarsitul anului trecut ar fi sustras mai multe sume de bani din gentile studentilor.

Potrivit anchetatorilor, cadrul didactic isi ruga studentii sa paraseasca amfiteatrul in timpul orelor de curs, sub pretextul ca vrea sa aiba o convorbire telefonica privata. In momentul in care ramanea singura in incapere, femeia incepea sa scotoceasca in gentile tinerilor.

Se pare ca profesoara a furat sume cuprinse intre 200 de lei si 3 000 de lei, valoarea totala a prejudiciilor fiind stabilita de anchetatori la peste 5 000 de lei. Cadrul didactic este cercetat in stare de libertate, de catre politistii bucuresteni, sub acuzatia de furt calificat.

La inceputul anului trecut, Silvia Lungeanu a castigat procesul de paternitate intentat lui Adrian Paduraru, femeia dovedind ca actorul este tatal fiului ei. Cei doi avuseserao relatie pana in 2007, cand  Paduraru a parasit-o pentru fostul prefect al Capiatalei, Mioara Mantale.

[youtube]KWpJcLmroXQ[/youtube]

author avatar
Alina Costache
553 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger