AcasăNewsȘocant! Primele date din ancheta morții bateristului trupei Foo Fighters. Ce indică...

Șocant! Primele date din ancheta morții bateristului trupei Foo Fighters. Ce indică analiza toxicologică!

Șocant! Date din ancheta morții bateristului trupei Foo Fighters. Ce indică analiza toxicologică! (sursa foto: facebook/Foo Fighters)

Trupa Foo Fighters e în doliu după moartea bateristului Taylor Hawkins, care a sfârșit într-o cameră de hotel din Bogota, capitala Columbiei.

Vestea care a căzut ca un trăsnet asupra colegilor de trupă, dar și a fanilor formației rock Foo Fighters continuă să genereze ecouri, în contextul în care se așteaptă să se afle concluziile anchetei privind moartea subită a bateristului, decedat la vârsta de 50 de ani.

Mai nou s-a aflat că acesta avea în organism opiacee, marijuana și alte droguri, potrivit site-ului BBC, care citează anchetatorii columbieni. O analiză toxicologică indică urme a nu mai puțin de 10 substanțe în corpul acestuia, inclusiv antidepresive.

Chiar și așa, anchetatorii nu s-au pronunțat exact asupra cauzei morții lui Hawkins.

Mesajul colegilor de trupă

Bateristul se afla la Bogota, alături de colegii săi de trupă, și se pregăteau de concert. Vestea tragică a morții lui Taylor Hawkins, anunțată pe pagina de Facebook a trupei Foo Fighters, i-a șocat pe fanii formației, generând mii de reacții, la rubrica de comentarii.

„Familia Foo Fighters este devastată de pierderea tragică și prematură a iubitului nostru Taylor Hawkins. Spiritul său muzical și râsul molipsitor vor rămâne cu noi toți pentru totdeauna.

Suntem cu sufletul alături de soţia sa, de copii şi de familie şi solicităm ca intimitatea să le fie tratată cu cel mai mare respect în aceste momente inimaginabil de dificile”, sună mesajul transmis de Foo Fighters, trupa căreia Taylor Hawkins i se alăturase din 1997.

Din câte s-a mai aflat, o ambulanță a ajuns la hotelul unde se afla bateristul trupei, după ce s-a anunțat că un bărbat ar fi avut dureri în piept. Din păcate, deși s-au făcut manevre de resuscitare, acesta nu a putut fi salvat.

author avatar
Andrei Coman
299 afisari

4 COMENTARII

  1. Analiza toxicologica e praf in ochii. Adica sarim pesta cauza decesului si facem analiza de sange??? Pai prima data l-a lasat un organ….probabil infart dupa simptomele de dureri in piept. Asta trebuia sa fie anuntata ca si cauza a mortii „infartul”. Si dupa aceea facem investigatii sa vedem ce a determinat infartul…..Asta ca sa nu se faca legatura cu multiplele decese de infart si avc dupa vaccinare. Si foofighter promovau la greu vaccinarea anul trecut. Ca doar nu e ok sa se descopere acum ca promovau o otrava. Oare pe cati au reusit sa convinga sa se vaccineze in campania lor. ASTA E MARELE LOR PACAT. RIP

  2. Aseara citind NY Times scriau ca a mai fost dependent de heroina la 4 ani de la alaturarea la trupa Foo Fighters, si ca a fost la dezintoxicare. In camera de hotel din Columbia unde a murit ieri sa gasit o cutie de bere goala,o sticla de vodca desfacuta din care se consumase putin, si o punga de cocaina.Conform politiei columbiene.Se presupune ca ar fi murit de la consumul de droguri..

  3. Un drogat pacat de el si de talentul lui ,90 la suta din actori sin muzicieni se intoxica cu droguri pina le crapa inima

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger