AcasăNewsSOCANT O profesoara umilita de elevi clacheaza: "V-ati batut joc de mine....

SOCANT O profesoara umilita de elevi clacheaza: „V-ati batut joc de mine. Fir-ati ai dracului de idioti si imputiti!” – VIDEO

Imaginile din scolile romanesti continua sa socheze. O scena uluitoare in care o profesoara ajunsa la capatul rabdarii, dupa ce s-a lovit de impertinenta elevilor sai, a cedat si a inceput sa-i mascareasca ii face pe parinti sa se ia cu mainile de cap.

Ce vedeam in urma cu doar cativa ani in „Liceenii” e deja istorie. Respectul pentru profesori pare sa dispara pe zi ce trece. Iar unele cadrele didactice au ajuns sa faca eforturi colosale pur si simplu pentru a-si impune punctul de vedere in fata adolescentilor. Si cand acest lucru nu mai e posibil, unii dascali cedeaza si fac gesturi nedemne de statutul lor.

I s-a intamplat unei profesoare care a fost pur si simplu umilita de elevii ei, care nu doar ca i-au spart un tablou, dar i s-au si adresat cu un limbaj nepotrivit. Ajunsa la capatul puterii, femeia nu s-a mai abtinut si i-a facut cu ou si cu otet, in timp ce facea prezenta si ii taxa pe elevii problema in catalog. „V-ati batut joc de mine, mi-ati spart tabloul intentionat ca sa ma faceti de ras! Faceti poze,va distrati, parca ar fi Teatrul National aici. Fir-ati ai dracului de idioti si imputiti ordinari ce sunteti! O sa va para rau, va spun sigur!”, a strigat profesoara,inainte sa plece furioasa din clasa.

[youtube]mG7zFQCX6CI[/youtube]

1.801 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger