AcasăNewsSOCANT: O femeie din Arad a fost strivita de un TIR si...

SOCANT: O femeie din Arad a fost strivita de un TIR si tarata zeci de metri (FOTO)

O femeie din Arad si-a pierdut viata, dupa ce a fost calcata de TIR. Soferul nu a observat ce s-a intamplat si a trecut cu autocamionul peste victima.

Tragedia s-a petrecut in localitatea Zimand Cuz, din Arad. Localnicii au spus ca femeia era consumatoare de alcool. Victima, in varsta de 42 de ani, se intorsese din Germania pentru a-si vizita rudele.

Femeia nu a mai putut fi salvata. Cand a fost gasita de echipajele de salvare, ea avea multiple leziuni de strivire ale membrelor inferioare, superioare, bazin si torace, arata Arq.ro.

In urma accidentului, soferul, in varsta de 39 de ani, va fi cercetat pentru ucidere din culpa, in cazul in care se va demonstra ca el este vinovatul. Presa locala a lansat o ipoteza socanta cu privire la acest caz. Un alt conducator de tir a declarat ca au fost anuntati prin statie de un coleg, ca pe o roza de patru km, sa fie cu ochii in patru pentru ca pe soseaua din localitatea Zimand Cuz se afla o femeie disperata, care vrea sa se arunce sub rotile masinilor.

Sursa foto: Arq.ro.

author avatar
Anca Murgoci
2.468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger