AcasăNewsȘOCANT: Luiza ar fi fost ținută în viață 3 luni și VIOLATĂ...

ȘOCANT: Luiza ar fi fost ținută în viață 3 luni și VIOLATĂ zilnic

Apar informații terifiante din ancheta de la Caracal.

Conform unor surse ce au vorbit pentru România TV, Luiza Melencu, fata care a dispărut în luna aprilie, ar fi fost ținută în viață vreme de trei luni de zile, timp în care Gheorghe Dincă ar fi violat-o zilnic.

Ulterior, fata a fost ucisă și înlocuită cu o nouă victimă, Alexandra Măceșanu, care probabil ar fi avut aceeași soartă dacă nu ar fi fost prinsă sunând la 112 și ucisă la o zi de la răpire.

Familia Luizei a fost umilită de autoritățile statului român. Poliția nu a luat cazul în serios crezând că fata a fugit cu un băiat. Până duminică, când suspectul a recunoscut că i-a curmat zilele, familia s-a agăţat de speranţa că adolescenta va fi găsită teafără.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
2.297 afisari

3 COMENTARII

  1. Trebuie cautat primtre persoanele date disparute. Cei care au gasit ceva merita. Restu sa raspunda. . Uite Marta nu a fost localizat. Din cauza asta am spus poate multi s-au suparat ca am spus ca politia din Caracal a fost oarecum performanta. Marta de 3 ani nu e gasit…

  2. De ce organu daca mai e nu face club de presa din care prin aplecarea lui si inaltare in fermitate sa scuipe ce nu e drept si sa intareasca veridicul,prin cosecinta cei ce mint cu teroare horror si triler plebea, prima casa fie crucificati pe altarul CNA?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger