AcasăNewsSOCANT: Un baietel de 13 ani si-a UCIS INTREAGA FAMILIE, iar ce...

SOCANT: Un baietel de 13 ani si-a UCIS INTREAGA FAMILIE, iar ce a urmat, i-a INGROZIT pe toti!

Un adolescent din Brazilia este suspectat ca si-a omorat intreaga familie, dupa ce i-a povestit unui prieten ce are de gand sa faca, dar si ca isi doreste sa devina asasin profesionist.

Marcelo Pesseghini, un baiat in varsta de 13 ani, si-a ucis ambii parinti – politisti, apoi le-a omorat si pe bunica si pe matusa lui, dupa care a mers linistit la scoala unde a participat la toate orele, informeaza mirror.co.uk. Dupa ce s-a intors de la scoala, insa, pustiul s-a sinucis.

Corpul neinsufletit al baiatului a fost descoperit alaturi de celelalte cadavre, in casa familiei, in  Sao Paulo, Brazilia.

Cadavrul tatalui sau, sergentul Luiz Pesseghini, in varsta de 40 de ani, a fost descoperit in pat, in timp ce trupul mamei lui, Andreia, in varsta de 30 de ani, politista si ea, fost gasita de oamenii legii in genunchi, in dormitor – ambii impuscati. Matusa, 55 de ani, si bunica baietelului, in varsta de 65 de ani, au fost gasite la randul lor impuscate, in pat, in diferite incaperi din locuinta.

Politistii au informat ca nu au gasit niciun semn cum ca intrarea in casa ar fi fost fortata. Ei cred ca baiatul a impuscat fiecare victima cu un pistol de calibrul 40, luni dimineata, inainte de a se intalni cu un prieten, dupa care a plecat la scoala.

Itagiba Franco, de la departamentul de omucideri al Politiei din Sao Paulo, a declarat ca Pesseghini i-a spus prietenului sau ca vrea sa-si omoare parintii si apoi sa se faca asasin profesionist, noteaza aceeasi sursa.

„Imi spunea ca are un plan sa-si omoare parintii in timpul noptii, astfel incat nimeni sa nu-l observe, dupa care sa fuga cu masina familiei si sa traiasca intr-un loc abandonat”, a povestit baiatul, citat de autoritati.

Sursa: mirror.co.uk

author avatar
Alina Costache
1.532 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger