AcasăNewsSOCANT! Hotii au dat spargere la… PENITENCIAR! Vezi ce au furat!

SOCANT! Hotii au dat spargere la… PENITENCIAR! Vezi ce au furat!

Mai multi indivizi au dat spargere la un magazine aflat in incinta Penitenciarului Pelendava din Craiova, furand marfa in valoare de peste 7000 de lei.

Hotii au sarit gardul penitenciarului, au spart chioscul si au furat tigari de peste 70oo de lei. Politistii au fost sesizati de agentii de paza ai penitenciarului, oamenii legii efectuand cercetari la fata locului, apoi au intocmit dosar penal, iar acum nu le mai ramane decat sa… ii gaseasca si pe hoti, potrivit oradeadolj.ro.

Penitenciarul Pelendava de la iesirea din Craiova a fost calcat de infractori in seara de 5 spre 6 martie. Nimic nu i-a impiedicat pe hoti sa sara gardul unitatii, sa sparga geamul magazinului si sa sustraga tigari in valoare de 7.500 de lei, nici macar faptul ca penitenciarul are regim special si este pazit tot timpul. De fapt, se pare ca nu este pazit chiar tot timpul, daca suspectii si-au dus planul la bun sfarsit fara a fi prinsi. Autorii nu au fost inca identificati.

author avatar
Alina Costache
366 afisari

1 COMENTARIU

  1. Penitenciarul nu are un regim special in sensul strict al cuvantului. E vorba doar de lipsa de tehnica si o legislatie proasta (L 275/2006) care spune ca detinutii din anumite regimuri sunt paziti fara armament. Daca ai fi fost in locul agentului respectiv, noaptea la ora 2, singur impotriva a doi hoti cu cagule si leviere, fara armament, ce ai fi facut? Crede-ma agentul respectiv a facut mai mult decat ar fi facut multi in locul lui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger