AcasăNewsSOCANT! "Gigi Becali e drogat in fiecare zi"

SOCANT! „Gigi Becali e drogat in fiecare zi”

Problemele de sanatate si decizia magistratilor de a-i interzice eliberarea temporara par sa-l afecteze tot mai mult pe Gigi Becali.

Durerile de spate au devenit atat de insuportabile incat patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti este drogat in fiecare zi de medicii de la spitalul Penitenciarului Poarta Alba.

Informatia a fost dezvaluita de Miron Cozma, prieten apropiat al lui Gigi Becali, care a precizat ca afaceristului i se administreaza zilnic un drog care sa-i amelioreze durerile.

„Gigi Becali este dus in fiecare zi la spital si este drogat. I se administreaza un drog, un derivat al morfinei” a anuntat Miron Cozma, la Romania TV.

In plus, acesta spune ca Becali doarme pe o usa de lemn, din cauza durerilor de spate, usa respectiva fiind acoperita doar cu o patura. Miron Cozma este convins ca in cazul lui Gigi Becali „justitia romana nu respecta drepturile omului”.

Gigi Becali a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, cu executare, in dosarul schimbului de terenuri cu MApN-ul si este incarcerat de aproximativ 10 luni. A facut o cerere pentru a fi eliberat temporar ca sa se poata opera la spate, in strainatate, dar i s-a transmis ca nu poate beneficia decat de o operatie efectuata intr-un spital care apartine de Sistemul Penitenciarelor din Romania.

author avatar
Cristi Ionita
464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger