AcasăNewsSOCANT! Gica Popescu risca ani grei de inchisoare. Este implicat intr-un dosar...

SOCANT! Gica Popescu risca ani grei de inchisoare. Este implicat intr-un dosar de trafic cu tigari!

Gica Popescu, fostul mare international roman, a fost condamnat la trei ani, o luna si 10 zile de inchisoare, cu executare, pentru implicarea sa in Dosarul Transferurilor.

Multi microbisti, chiar si personalitati importante, au facut demersurile necesare pentru ca Gica Popescu sa fie gratiat, insa pentru fostul capitan de la FC Barcelona se anunta vremuri mult mai dificile.

Concret, anchetespeciale.ro anunta ca numele lui Gica Popescu apare intr-un dosar de trafic cu tigari. Ba chiar se sustine ideea ca fostul mare international ar fi liderul unei grupari care aducea tigari de contrabanda din Ucraina, astfel ca Gica Popescu risca o condamnare si mai grea la inchisoare.

Sursa amintita precizeaza ca, pentru a aduce tigarile de contrabanda din Ucraina, Gica Popescu folosea o ambarcatiune de transport de persoane, fostul fotbalist avand o intreaga flota de asemenea vase rapide.

Se vorbeste si despre o tactica folosita de Gica Popescu pentru a fenta atentia Politiei de Frontiera. In momentul in care era asteptat un transport de tigari de contrabanda, Gica Popescu organiza petreceri in Delta Dunarii si invita mai multe personalitati locale pentru ca grosul de forte al Politiei de Frontiera sa fie concentrat in acel perimetru.

sursa: anchetespeciale.ro

author avatar
Cristi Ionita
1.156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger