AcasăNewsSOCANT! Gica Popescu a ajuns dupa gratii pentru ca nu s-a lasat...

SOCANT! Gica Popescu a ajuns dupa gratii pentru ca nu s-a lasat santajat

Condamnarile din Dosarul Transferurilor scot la iveala detalii incredibile despre cei opt oameni de fotbal care au ajuns dupa gratii.

Fostul mare international Gica Popescu a fost condamnat la trei ani, o luna si 10 zile de inchisoare, cu executare, pentru comiterea mai multor infractiuni economice.

Insa Ovidiu Burca, fost fotbalist si bun prieten cu Gica Popescu, sustine ca, de fapt, acesta a ajuns dupa gratii pentru ca nu s-a lasat santajat in lupta pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal.

Popescu era mare favorit la alegerile pentru sefia FRF din acest an, castigate in cele din urma de Razvan Burleanu, insa oameni influenti i-au transmis ca trebuie sa se retraga pentru a nu ajunge dupa gratii in Dosarul Transferurilor.

„Prin lumea fotbalului circula o informatie care ma pune pe ganduri. Daca Gica Popescu ar fi renuntat la alegeri, alta ar fi fost sentinta. A fost o conjunctura nefavorabila pentru el. Alegerile FRF au fost o miza. Sunt prea multe coincidente stranii. Concluzia e una singura: daca n-ar fi candidat sau s-ar fi retras din lupta, n-ar fi avut probleme” este anuntul socant facut de Ovidiu Burca la Dolce Sport.

Crescut la Scoala de Fotbal Gica Popescu, pentru care a evoluat intre 1996 si 1998, Burca (34 de ani) a evoluat alaturi de idolul sau la Dinamo, in 2002. Ambii fosti fotbalisti sunt olteni la origini. Burca s-a nascut la Slatina, iar Gica Popescu (46 de ani) la Calafat.

author avatar
Cristi Ionita
645 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger