AcasăNewsȘOCANT! Gheorghe Dincă, scrisoare către familia Melencu: „Luiza dumneavoastră trăiește”/Ce le cere...

ȘOCANT! Gheorghe Dincă, scrisoare către familia Melencu: „Luiza dumneavoastră trăiește”/Ce le cere rudelor fetei

(sursa foto: gazetaoltului.ro)

De parcă nu ar fi fost destul de greu încercați de soartă, după ce tânăra fată a dispărut fără urmă acum peste trei ani, părinții și bunicii Luizei Melencu au primit o scrisoare, ce ar fi fost trimisă chiar de către Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat în deja celebrul dosar Caracal. Și condamnat, în primă instanță, la 30 de ani de închisoare – VEZI DETALII AICI

Aflat în spatele gratiilor, Gheorghe Dincă ar fi trimis o scrisoare către familia Luizei Melencu. În care susține că fata trăiește. Din câte a precizat bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, pentru „Adevărul”, scrisoarea a fost primită marti, 11 octombrie.

Cine sunt Buță și Petruța

Dincă folosește un limbaj dur la adresa avocatei familiei Melencu. Și susține, între altele, că Luiza ar fi în viață. „Vă înțeleg supărarea, dar dacă sunteți oameni ce judecați lucrurile după acele probe științifice veți realiza fără nicio ezitare să descoperiți că Luiza dumneavoastră trăiește. Eu mă rog mereu să apară și să vă relateze adevărul Luiza, ca să nu vă mai lăsați influențați de această tâmpită de avocată Obârșanu”, susține Dincă în primul paragraf al scrisorii publicate de sursa citată.

Bărbatul acuzat în dosarul Caracal și condamnat deja în primă instanță le cere rudelor Luizei sa-și schimbe avocatul.

Și să îi fie alături în următoarea fază a procesului și să solicite împreună „să fiu audiat de la început pentru a declara adevărul, să îi putem demasca pe Buță și Petruța și de la ei se vor demasca susținătorii lor”.

Dincă: „Vă rog să vă grăbiți a mă susține”

Scrisoarea de 11 pagini e datată, pe ultima pagină, 21 09 2022. Așadar, ar fi fost scrisă înainte de condamnarea lui Dincă (sursa foto: adevarul.ro)

Dincă susține că e supărat că e acuzat pe nedrept în tot acest caz. Speță care a făcut înconjurul României, încă din 2019, când s-a aflat că atât Luiza, cât și Alexandra Măceșanu au fost răpite și sechestrate de către bărbatul care s-a ales cu titulatura de „monstrul din Caracal”.

„Dacă doriți să luptăm împreună pentru a-I descoperi pe cei vinovați de răpirea fetelor din casa mea vă rog să vă grăbiți a mă susține, verbal, deoarece eu nu am frică de ei. Chiar dacă mor, am aproape 70 de ani. Sunt supărat că sunt acuzat pe nedrept și doresc, câte zile mai am de trăit, să îi desconspir pe acești mafioți care ei se cred mici Dumnezei”, se menționează în scrisoarea ce ar fi fost redactată de către Gheorghe Dincă.

Citiți și: Gheorghe Dincă are TUPEU: motivul ULUITOR pentru care dă în judecată România la CEDO

Gheorghe Dincă, mărturii din închisoare. Criminalul de la Caracal a recunoscut tot!

author avatar
Andrei Coman
1.007 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger