AcasăNewsSOCANT! George W. Bush a avut o amanta ultra cunoscuta

SOCANT! George W. Bush a avut o amanta ultra cunoscuta

SUA este in pragul unui mega scandal politic, dupa ce revista „Globe” ar fi dezvaluit ca George W. Bush a calcat stramb tocmai cu Condoleezza Rice.

Ajuns la 67 de ani, George W. Bush, fost presedinte al SUA in perioada 2001-2009, ar mari probleme medicale la inima, el fiind operat de mai multe ori.

Tocmai aceste probleme medicale si teama ca in curand isi va pierde viata l-au facut pe George W. Bush sa faca o dezvaluire uluitoare.

Conform revistei „Globe”, aflat pe patul de operatie, inainte ultimei interventii chirurgicale suferite la inima, politicianul si-a cerut iertare sotiei sale, Laura, pentru trecutul nu foarte curat.

Se pare ca George W. Bush si-a inselat nevasta, nu doar o singura data, in perioada in care a fost presedintele SUA cu nimeni alta decat Condoleezza Rice.

In varsta de 59 de ani, Condoleezza Rice a ocupat mai multe functii in perioada in care George W. Bush a fost presedintele SUA. Printre altele, Condoleezza a fost secretar de stat si consilier pe probleme de securitate nationala.

author avatar
Cristi Ionita
1.282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger