AcasăNewsȘOCANT: Fostul ministru Marius Budăi, surprins de poliție într-o mașină furată! Reacția...

ȘOCANT: Fostul ministru Marius Budăi, surprins de poliție într-o mașină furată! Reacția acestuia: „O sa am o discție cu MAI”

ȘOCANT: Fostul ministru Marius Budăi, surprins de poliție într-o mașină furată!/ Reacția acestuia: "O sa am o discție cu MAI"ȘOCANT: Fostul ministru Marius Budăi, surprins de poliție într-o mașină furată!/ Reacția acestuia: "O sa am o discție cu MAI"/ Sursa FOTO: idevice.ro

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, care a demisionat în urma scandalului „azilelor groazei”, a fost surprins la punctul de trecere a frontierei Sculeni într-o mașină furată.

În autoturism se aflau Marius Budăi și Dan-Constantin Șlincu, ambii membri ai Parlamentului României. Cei doi au prezentat la controlul de frontieră pașapoarte diplomatice.

Precizările Poliției de Frontieră

Poliția de Frontieră face precizări despre mașina furată în care a fost surprins Marius Budăi.

Sâmbătă seara, 16 decembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni s-a prezentat la verificările de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în România.

În urma verificărilor s-a constatat că autoturismul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de autoritățile din Belgia la data de 5 ianuarie 2016.

În autoturism se aflau doi cetățeni români, mașina fiind înmatriculată pe numele unuia dintre aceștia, în anul 2015.

În cauză a fost dispusă indisponibilizarea autoturismului, cercetările fiind continuate pentru clarificarea situației, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire”, informează Poliția de Frontieră.

Budăi: „O să am o discuție cu MAI”

Eram în mașina colegului care a cumpărat-o în 2015 de la o persoană din Galați, care fusese luată din Belgia. Colegul meu a cumpărat o de bună-credință. Aseară am aflat că era dată în urmărire din 2016.

Când am intrat în țară ni s-a comunicat că e furată. O sa am o discuție cu MAI, sunt 8 ani de când a cumpărat-o. Era deja înmatriculată în România.

Am crezut că e o farsă când ne-au zis că e furată. Ne-au informat despre proceduri, au zis că mașina trebuie să rămână pe loc. Am chemat altă mașină și am plecat spre casă. Poliția de Frontieră și cei de la Vamă au fost profesioniști”, a spus Marius Budăi.

author avatar
Mihail Ioan
895 afisari

7 COMENTARII

  1. toate putorile astea politice sunt lideri de gasti interlope si beneficiaza de traficul de orice facut de aripa ilegala a partidelor din care fac parte!
    romania e un stat mafiot infractor… majoritatea politicienilor sunt infractori de drept comun…
    masina era data cadou si stiau foarte bine de la cine provine: mafia galateana. un oras plin de golanime, hoti, interlopi, tatici, smecheri..
    „revolutia” din 89 a fost un fake specific romanesc… nu suntem in stare de nimic maret! altfel trebuia sa moara toti cei din stirpea genului budai si altii ca el..
    nastase 7 case…. comunistul cu sute de milioane de euro avere… din salariu si de la matusa…
    pfuuu…

  2. Pai, sa faca ordine pe la politia Galati, intai.
    In Galati e ca in Timisoara.
    Bombardierii fac legea.

  3. Băi nene, cum le potrivește Providența 😳
    Păi nu- i adevarata zicala: „Cine se aseamănă, se adună!” ?
    Asta să priceapă și plebea, pe cine voteaza la anu…

  4. Pariu ca vinovati vor fi găsiți polițiștii care au constatat ilegalitate ?Ati auzit de un mahar psd-ist sa fie cinstit sau sărac?Mă rog, in acelasi situație sunt și restul fesenistilor(pdl pnl udmr minoritarii)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger