AcasăNewsȘOCANT! Elevă de liceu, sechestrată, drogată și violată de colege după o...

ȘOCANT! Elevă de liceu, sechestrată, drogată și violată de colege după o petrecere. Ce pedeapsă au primit cele patru agresoare

rapitaȘOCANT! Elevă de liceu, sechestrată, drogată și violată de colege după o petrecere. Ce pedeapsă au primit cele patru agresoare

O petrecere într-un club din Râmnicu Vâlcea s-a finalizat cu arestarea a patru eleve de liceu. O fată, colegă cu ele, în vârstă de 15 ani, le acuză că au drogat-o, apoi au sechestrat-o și de.

Fapta s-a consumat în urmă cu mai bine de două săptămâni, la finele lunii aprilie 2023, dar informații despre teribila poveste au apărut în spațiul public abia în cursul acestei săptămâni.

Cele 4 agresoare, în arest preventiv

Potrivit acestora, distracția din clubul vâlcean s-a mutat în casa unei dintre elevele de liceu. Doar că aici adolescenta de 15 ani a fost sechestrată de colegele sale. Drogată, fata a fost agresată sexual.

Când a ajuns acasă, victima a povestit părinților întregul coșmar pe care l-a trăit, iar aceștia au depus imediat o plângere penală la Poliție. Apoi au cerut Inspectoratului Școlar Vâlcea ca fiica lor să fie transferată la un alt colegiu din Râmnicu Vâlcea.

Fiind vorba la mijloc despre consum / trafic de droguri, cauza complexă a fost preluată de la Poliția Râmnicu Vâlcea de către DIICOT Vâlcea.

Între timp, cele patru agresoare au fost arestate preventiv. Tribunalul Vâlcea a prelungit mandatul de arestare până în data de 6 iunie 2023. Tinerele au contestat decizia la Curtea de Apel Pitești, care în cursul acestei săptămâni a respins solicitarea inculpatelor.

author avatar
Andreea Vlad
1.521 afisari

17 COMENTARII

  1. Si distrugatorii de generatii din Parlament vor legalizarea drogurilor…..
    Cine dracu ii mai alege?

      • Fă dar ești lesbiana LGBT?
        Lesbiencele din licee își violează colegele de clasă după ce le pun droguri, așa se promovează Satana LGBT care vor merge la cazanul cu smoală garantat!!!

  2. O sa se aleaga ei, cu neamurile lor, cu protejatii lor , cu cei platiti, etc. Ai sa vezi. Noi, nemultumitii, precis vom sta acasa si vom da marunt din buze. Oare asa va fi ????? Tot asa am spus ca comunismul nu poate fi schimbat si uite, ca s-a putut. Trebuie doar vointa.

  3. Nu ca nu ar fi adevarat dar fetele adolescente de multe ori au imaginatie bogata si dramatizeaza

  4. La Targsorul de adolescenti sa strangeti gunoaie cu Buble sa faceti curat la mine la gunoi ca e plin de gunoaie. Auzi sa violezi cu ce dracu violeaza o adolescenta?

  5. Lesbiencele din licee își violează colegele de clasă după ce le pun droguri, așa se promovează Satana LGBT care vor merge la cazanul cu smoală garantat!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger