AcasăNewsSOCANT: Elev de la o scoala bucuresteana, aruncat pe fereastra de colegi!

SOCANT: Elev de la o scoala bucuresteana, aruncat pe fereastra de colegi!

Mama unui elev de 12 ani, de la Scoala 199 din Bucuresti, sustine ca baiatul ei a fost aruncat pe geam de patru dintre colegii sai si ca profesorii ar incerca sa musamalizeze incidentul.

Totul s-a petrecut miercurea trecuta, in timpul orei de istorie, cand profesorul, care este si directorul scolii, lipsea de la curs. Norocul elevului a fost ca acesta a cazut de la etajul 1 direct pe o copertina, astfel ca nu s-a ales decat cu vanatai si cu o sperietura groaznica.

Mama victimei acuza cadrele didactice si conducerea scolii ca incearca sa musamalizeze cazul, sustinand ca acestia nu au anuntat-o in legatura cu incidentul si nici nu au luat nici o masura impotriva celor patru colegi implicati in acest caz.

Cezara Udrescu a declarat pentru B1TV ca fiul sau este speriat, are cosmaruri si refuza sa mai mearga la scoala. Femeia spune ca a depus deja o plangere la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti,  dar ca inca nu a primit nici un raspuns si de aceea a inaintat o plangere penala la Politie si a cerut un certificat medico-legal de la IML.

author avatar
Bogdan Enache
831 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger