AcasăNewsSOCANT! Elena Udrea renunta la politica

SOCANT! Elena Udrea renunta la politica

Desi era vazuta de multi drept o posibila candidata la presedintia Romaniei, Elena Udrea a anuntat ca este gata sa renunte la politica.

Informatia a fost confirmata de jurnalistii de la gandul.info, care sustin ca Elena Udrea este decisa sa se apuce de agricultura si antreprenoriat, cu alte cuvinte sa se implice doar in lumea afacerilor.

Deocamdata, Elena Udrea a cumparat un teren agricol in comuna Nana, chiar langa mosia pe care si-a cumparat-o Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu. Elena Udrea vrea sa profite de teren si sa-si deschida o firma ce are ca obiect de activitate cultivarea de orez si floarea-soarelui.

Fostul ministru PDL vrea sa-si construiasca un hotel in Salaj, la Baile Boghis, intr-un complex turistic detinut de Lia Stanca, fosta sotie a lui Viorel Stanca, cunoscut drept „generalul lui Basescu”.

Conform sursei amintite, Elena Udrea s-a decis sa investeasca in turism, dupa ce cateva sedinte cu ape termale de la Baile Boghis au ajutat-o sa scape de durerile de genunchi si de afectiuni dermatologice.

author avatar
Cristi Ionita
776 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger