AcasăNewsSocant: Doi elevi si un student, loviti de un profesor baut. S-a...

Socant: Doi elevi si un student, loviti de un profesor baut. S-a intamplat intr-un liceu din Targoviste!

Incident violent intr-un camin al unui liceu din Targoviste. Un profesor este acuzat ca, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, ar fi lovit doi elevi si un student.

Cei trei sustin ca Diaconescu, profesor de istorie, i-ar fi agresat din senin, joi seara. Pe unul dintre ei l-ar fi lovit cu pumnii, potrivit relatarilor mamei acestuia. S-a intamplat in caminul unitatii de invatamant in care locuiesc atat baietii, cat si cadrul didactic, potrivit tvpartener.ro. Mai mult, cadrul didactic ar fi fost baut in momentul in care s-ar fi produs scandalul.

In replica, profesorul acuzat sustine ca l-a lovit, intr-adevar, pe unul dintre baieti, insa doar dupa ce acesta ar fi sarit sa-l agreseze. „Nu accept sa ma injure nimeni de mama…Ce era sa fac, sa-l las sa ma bata, am dat in el (…) M-am dus sa iau niste materiale care imi erau necesare si ei m-au injurat. Dupa care am mers la usa lor care era inchisa, am insistat si intr-un final au deschis, iar baiatul a sarit la mine, atunci l-am lovit”, spune profesorul.

Cadrul didactic a fost dus la politie, pentru audieri, si in prezent este cercetat penal pentru lovire. „Politistii au fost alertati prin apelul unic de urgenta 112 despre faptul ca un profesor de la Liceul nr.2 din Targoviste, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice a agresat doi elevi si un student”, a precizat Loredana Bunoiu, purtatorul de cuvant IPJ Dambovita, potrivit sursei citate.

Parintii celor trei au fost socati sa afle ce li s-a intamplat baietilor lor si spun ca vor sa se faca dreptate. In acest caz s-a sesizat si conducerea liceului, pentru a vedea ce masuri se impun.

[youtube]Gz1a89HfWt8[/youtube]

Sursa foto: tvpartener.ro

317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger