AcasăNewsSOCANT! Doctorita impuscata mortal de sotul ei. Criminalul s-a sinucis!

SOCANT! Doctorita impuscata mortal de sotul ei. Criminalul s-a sinucis!

O doctorita din Hunedoara a fost impuscata mortal, duminica, in jurul orei 10:00, pe o strada din centrul orasului, chiar de sotul ei. Dupa ce si-a ucis sotia, barbatul s-a impuscat.

Femeia, medic urolog, a fost gasita moarta intr-o masina, de catre un trecator care a alertat politia, la 112. Sotul acesteia a impuscat-o cu o arma de vanatoare cu alice, in spatele unei pizerii din centrul Hunedoarei.

Ulterior, a fost gasit si cadavrul barbatului, la doua strazi distanta de locului crimei medicului, intr-o alta masina. Anchetatorii au gasit si un bilet de adio, langa sotul femeii, in care acesta isi justifica gestul. Potrivit biletului barbatul a comis crima pentru ca si copiii lui sa mosteneasca o parte din avere.

Cei doi divortasera de putin timp, si administrau o clinica medicala privata, impreuna.

„Serviciul de ambulanta a fost solicitat pentru a interveni la o victima inconstienta aflata intr-o masina. O femeie, doctor de profesie, avea o plaga impuscata cu leziuni incompatibile cu supravietuirea. La cateva strazi distanta de locul in care a fost gasita femeia, politistii au gasit un barbat, mort si el”, a precizat un reprezentant al Serviciului de Ambulanta Hunedoara.

Numele celei ucise este Ligia Mara si avea 44 de ani. Barbatul ei, Tiberiu Stan (55 de ani), avea mai multe afaceri in Hunedoara si, potrivit „Ziarul Hunedoreanul”, acesta ar mai fi avut si alte tentative de a-si ucide sotia. Stan a lasat un bilet de adio in care a scris ca „numai asa, prin gestul acesta, pot avea si copiii mei acces la banii pe care i-am facut toata viata. Afaceristul avea patru copii din alte doua casnicii. Potrivit sursei cotate, Tiberiu Stan era vanator, iar apropiatii sustin ca acesta detinea mai multe arme. Rudele femeii au declarat ca Ligia Mara le-a impartasit in nenumarate randuri ca ii era teama de barbatul ei, care o amenintase de mai multe ori ca o va impusca. „Mi-e frica sa merg si pe strada, sa ma duc la biserica. Mi-a zis ca intr-o zi o sa ma impuste“, le-a marturisit recent femeia rudelor sale. Apropiatii banuiesc ca duminica dimineata, doctorita chiar mergea chiar la biserica atunci cand a fost impuscata. Femeia iesise din bloc, se urcase in masină si a fost impuscată prin parbriz. Dupa savarsirea crimei, Stan s-a urcat in automobilul sau, a mai mers cateva strazi si s-a sinucis cu aceeasi arma. Ligia Mara si Tiberiu Stan au deschis o clinica de urologie in Hunedoara. In paralel, sotul ei avea numeroase afaceri, insa la mai multe dintre ele a fost nevoit sa renunte in ultimii ani din cauza crizei. Tiberiu Stan a avut doua baruri, unul la Deva, pe care l-a inchis, si unul la Hunedoara, scrie „Ziarul Hunedoreanul”

author avatar
Alina Costache
2.346 afisari

2 COMENTARII

  1. o doctorita extraordinara,eu pot sa spun ca-i datorez sanatea mea .odihneasca-se in pace iar el sa arda in flacarile iadului si acolo ar fi prea putin dupa ce a facut.Sunt anumite persoane care mai bine nu s-au fi nascut ca acest nenorocit mai bine il lasa sa moara in portugalia dar a stat o luna linga el in spital si i-a salvat viata iar rasplata a fost ce-a de azi ea luat el viata. NU TE VOM UITA NICIODATA!

  2. incredibil!pacat de ea. el ….a fost un om slab daca a recurs la acest gest.copiii lui se vor bucura oara de avere???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger