AcasăNewsSocant! Conspiratia schimbarii climei, dezvaluita de hackeri

Socant! Conspiratia schimbarii climei, dezvaluita de hackeri

Peste 5000 de emailuri dintre oficiali guvernamentali britanici si cercetatorii de la Universitatea East Anglia arata cum s-au manevrat datele „schimbarii climei”.

Si americanii il acuza pe fostul vicepresedinte Al Gore ca e un profitor al „Afacerii Clima”

In primul rand, se cerea cercetatorilor de la universitatea respectiva sa schimbe notiunea de „incalzire globala” cu „schimbarea climei”, un termen, la urma urmei, corect, caci toata lumea stie ca vremea e schimbatoare. Mai neortodoxa era, insa, sugestia ca vina pentru schimbarea climei sa cada pe om. De aici, o intreaga politica si industrie, din care unii au castigat atat capital politic, cat si bani. Aceste dezvaluiri, publicate pe un server rusesc – Sinwt.ru- nu au aparut intamplator, ci cu o saptamana inaintea intrunirii interguvernamentale sub egida ONU pe tema schimbarii climei ce se va tine in Durban, Africa de Sud.

O poveste de zeci de mii de miliarde de dolari

Intr-o corespondenta „interceptata” de hackeri in 2009, un oficial de la Departamentul britanic al Mediului, Alimentatiei si Afacerilor Rurale le sugera cercetatorilor sa trimita Guvernului un „mesaj puternic”: „Nu supraestimez cand spun ce interes politic URIAS in proiect ar starni un mesaj pe tema schimbarii climei, care sa-i ajute sa-si spuna povestea. Ei vor ca povestea lor sa fie foarte bazata, nu sa fie luati de prosti”! Era putin inainte de intalnirea liderilor lumii pe tema schimbarii climei, de la Copenhaga. Domeniul schimbarii climei este foarte „generos”. Acesta presupune investirea a 37.000 de miliarde de dolari pana in 2030, pentru a „stabiliza” efectul de sera prin „tehnologii green”. Care efect de sera este rezultatul unui proces ciclic natural al Pamantului, dupa cum o demonstreaza straturile ghetarilor. Ceea ce nu inseamna ca nu se poate castiga un ban greu din „Afacerea Clima”!

author avatar
Adina Mutar
775 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger