AcasăNewsȘOCANT: Cine este „nababul” Poliția Rutieră care și-a rupt pe genunchi nevasta?...

ȘOCANT: Cine este „nababul” Poliția Rutieră care și-a rupt pe genunchi nevasta? Incredibil ce a pățit!

politist

Marius Maghiari, care deține statutul de cel mai bogat polițist rutier din Capitală, și-a „făcut rost” de un ordin de protecție din partea soției sale.

El a fost dat afară din vila lui din Băneasa, acolo unde locuia cu soția sa. Bărbatul a fost acuzat de violență în familie. Totul s-a petrecut pe 30 martie, când fostul om al legii ar fi luat un obiect de mobilier confecționat din nuiele de răchită și ar fi bătut-o pe soția sa cu acela, provocându-i răni la nivelul feței.

Polițistul are antecedente violente

Marius Maghiari este fost șef al Serviciului Accidente Grave. Deși pe declarația de avere reieșea că nu deține nimic, fostul om al legii locuia într-o vilă, în Băneasa și, în plus, el ar fi deținut împreună cu soția lui un hotel de fițe tot în zona de nord a Bucureștiului.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a concluzionat că polițistul nu poate justifica aproape 100.000 de euro.

În 2015, el a lovit cu mașina o femeie de 35 de ani, în zona unei treceri de pietoni din apropierea Fântânii Miorița. După ce a dus victima la spital, el s-a înțeles cu aceasta să spună că a căzut de pe o schelă, potrivit gândul.ro.

Când victima a fost chemată în fața procurorilor, aceștia au convins-o să renunțe la înțelegerea cu Maghiari.

Marius Maghiari a fost condamnat definitiv abia în anul 2021, la 3 ani de închisoare cu suspendare și interzicerea dreptului de a activa în structurile Poliției Române.

author avatar
Andreea Vlad
1.651 afisari

6 COMENTARII

  1. OOOOOPsss…….alta valoare militieneasca…..unde esti IZMENARULE sa-i dai si lui niste doctorate…FRATII TATE ANGAJEAZA BATAUSI LA VIDEOCHAT…

  2. Marius Maghiari, sotul meu o are amanta pe Isabela Onoriu, sotia lui Daniel Onoriu. El sta arestat de 6 luni iar Marius Maghiari impreuna cu Isabela Onoriu se plimba in vacante de lux in Thailanda si Maldive.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger