AcasăNewsSOCANT: Chauncey Hardy a fost calcat in picioare de toti cei prezenti...

SOCANT: Chauncey Hardy a fost calcat in picioare de toti cei prezenti si cateva fete. I-a plesnit creierul! VIDEO

Chauncey Hardy (foto: sport.ro)

Managerul echipei de baschet unde juca Chauncey Hardey, tanarul american ucis in bataie la Giurgiu, a explicat ce s-a intamplat in acea noapte fatidica in club, precum si modul brutal in care a fost nenorocit sportivul.

Chauncey Hardy (foto: sport.ro)

„Acest copil a fost calcat in picioare. Dupa ce a primit un pumn in gura, o sticla in cap si a cazut, toti cei prezenti acolo, inclusiv si niste fete de la care a pornit acest scandal, au facut roata in jurul victimei si au dat cu picioarele.

Nu avea absolut niciun traumatism pe tot corpul, doar capul i-a fost facut praf. Spre nesansa lui, nu a plesnit nici pielea, nici osul. I-a plesnit creierul”, a relatat Smarandita Iliescu, managerul echipei de baschet CSS Giurgiu, luni seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

„Informatiile pe care vi le-am spus le am de la copii, ca lucrez in invatamant, dar acesti copii minori nu pot relata faptele, ca le e teama”, a mai spus ea.

Vezi aici VIDEO!

Get Adobe Flash player

author avatar
Ciprian Purice
634 afisari

1 COMENTARIU

  1. cruzime iimaginabila si toate astea de la alcoolul si drogurile care se vand in cluburi, si clar orice patron de club lasa sa se intample asta, niciodata u exista camer de luat vederi, exsita dar nu funtioneaa tocmai in ideea asta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger