AcasăSocant: Ce facea profa de engleza cu elevii ei! A fost arestata...

Socant: Ce facea profa de engleza cu elevii ei! A fost arestata pe loc!

O profesoara de engleza a fost arestata pe loc dupa ce secretul ei infiorator a iesit la iveala. Femeia, in varsta de 35 de ani, a fost filmata in timp ce isi viola elevii minori.

Tara Driscoll, profesoara de limba engleza la un liceu din New York a pledat vinovata in urma cu cateva luni, in procesul in care a fost acuzata ca a intretinut relatii intime cu un minor. Femeia l-a dus pe elev la un motel aflat la 15 minute distanta de scoala, noteaza New York Post. In timpul procesului, insa, s-a descoperit ca profesoara a mai facut sex cu inca cel putin doi elevi, intalnirile ei avand loc chiar in biroul pe care-l avea la scoala.

Unul dintre minori a pimit mai multe mesaje cu tenta sexuala din partea profesoarei care intr-u final l-a chemat in biroul ei. “A sarit pe mine si a inceput sa ma sarute. Apoi a blocat usa cu un scaun, m-a intins pe podea, mi-a dat pantalonii jos si mi-a facut sex oral, dupa care am facut sex”, le-a povestit tanarul anchetatorilor.

La fel pare sa fi decurs si intalnirile cu un alt elev, insa de aceasta data a facut o greseala care a dat-o de gol. Prietena elevului a descoperit in telefonul lui mobil un mesaj de la profesoara. „Am sa te f** tare, asa cum numai o profesoara o face”, scrisese Tara Driscoll in SMS.

Suparata, tanara a luat imediat masuri mergand la profesoara si cerandu-i explicatii pentru ceea ce descoperise in mobilul iubitului ei. Profesoara a incercat sa-i ofere 300 de dolari in schimbul tacerii, dar adolescenta a alertat autoritatile care au demarat imediat o ancheta.

Dupa ce a fost arestata, Tarei Driscoll i-a fost retras dreptul de a profesa. Intre timp femeia a fost pusa in libertatea, in prezent procesul fiind in plina desfasurare.

Foto: New York Post

author avatar
Alina Costache
2.005 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger