AcasăNewsSOCANT! Ce ascundea o fetita de 7 ani, printre jucarii! Mama ei...

SOCANT! Ce ascundea o fetita de 7 ani, printre jucarii! Mama ei era sa lesine cand a gasit asta!

Mama unei fetite de 7 ani a ramas fara cuvinte cand a facut curatenie in camera micutie si a vazut ce ascundea copila printre jucarii.

Amy Cheney, mama a trei copii nici nu se gandea la ce avea sa gaseasca in camera uneia dintre fetite, ascuns printre papusi si alte jucarii, scrie dailymail.co.uk. Femeia a gasit o hartie pe care era notata o dieta, scrisa chiar de fetita ei.

Regimul pe care micuta si-l notase era unul foarte strict, care presupune sa consume doar 580 de calorii pe zi, fata de 1.740 cat ar trebui sa consume in mod normal un copil de 7 ani, caruia nu i s-a impus nicio dieta de catre medici. Pe aceeasi hartiuta mai era scrisa si o lista amanuntita cu exercitiile pe care copila trebuia sa le faca zilnic: 34 de flotari, 32 de sarituri, 3 ture cu bicicleta si alergari de 3 ori pe zi.

Micuta isi pregatise si un tabel in care isi propusese sa bifeze fiecare obiectiv atins. „Cand am vazut hartia, mi s-a facut pur si simplu rau. Parca ma lovise cineva in piept”, a povestit Amy.

Femeia considera ca niciunul dintre copii ei nu a avut probleme cu greutatea, asa ca o dieta nu s-a impus in niciun caz. Alimentele din regimul fetei sunt: 2 iaurturi, de cate 70 de calorii fiecare, 3 mere a cate 80 de calorii, o para care are 100 de calorii, 1 kiwi de 50 de calorii si 5 pahare de apa pe zi.

Potrivit unui studiu, peste 50% dintre copii cu varste cuprinse intre 12 si 13 ani vor sa slabeasca, cercetarea fiind realizata pe un esantion de 31.000 de scolari. Numai in Marea Britanie, in anul 2010, peste 200 de copii, cu varste intre 5 si 9 ani, au ajuns la spital cu diagnosticul de anorexie.

author avatar
Alina Costache
1.233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger