AcasăNewsSocant! Carnagiul de la scoala Sandy Hook „anuntat” in Batman – Cavalerul...

Socant! Carnagiul de la scoala Sandy Hook „anuntat” in Batman – Cavalerul intunericului!

Intr-o cel putin bizara coincidenta, Sandy Hook, locul unde au fost ucisi 20 de copii si sase adulti, apare incercuit pe o harta a „orasului” Gotham, cu mentiunea „strike zone”!

Batman pare a purta mesaje subliminale pentru psihopati

Ceva nu este in regula cu „The Dark Knight Rises”, ultimul film din seria Batman! Scoala elementara din Connecticut apare ca „mesaj subliminal” pentru „zona unde urmeaza sa se dea o lovitura”.

„Batman” ataca din nou

Harta orasului Gotham, unde apare Sandy Hook

Numeroase capturi din film, postate pe You Tube, il arata pe comisarul Gordon studiind o harta a orasului Gotham, pe care sunt incercuite zone unde este posibil ca inamicul sa dea lovitura. Degetele comisarului par sa indice in mod special o anumita zona, care se numeste Sandy Hook. Exact denumirea scolii unde „deranjatul psihic” Adam Lanza, in varsta de 20 de ani, a ucis 20 de copii si sase adulti si i-au mai ramas peste 600 de gloante. Este a doua lovitura pe care o da Batman! Prima este legata de masacrul de la cinematograful din Aurora, Colorado, unde, la 20 iulie, un nebun care se credea Joker a ucis 12 spectatori si a ranit alti 58. La cinematograf rula „The Dark Knight rises”, iar inainte de a incepe, spectatorii au vazut trailerul filmului „Gangster Squad”, in care se arata cum niste banditi intra intr-o sala de cinematograf si trag in spectatori!

Sacrificii umane, ritualuri satanice

Specialistii in psihotronica sustin ca acestea nu sunt „coincidente bizare”. Au toate elementele unui „program conditionat” numai bun de indus persoanelor cu probleme mintale sau aflate sub un anumit „tratament” cu psihotropice. In plus, uciderea in masa, mai ales a copiilor, aduce a sacrificii oficiate in ritualuri satanice. Daca se mai adauga si faptul ca mama lui Adam Lanza credea in Apocalipsa de la 21 decembrie, pare clar ca cineva l-a „programat” pe Batman sa instaureze haosul.

author avatar
Adina Mutar
617 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger