AcasăNewsȘOCANT! Bărbat mort după o banală operaţie la amigdale. „I-a fost tăiată...

ȘOCANT! Bărbat mort după o banală operaţie la amigdale. „I-a fost tăiată carotida”

operatieȘOCANT! Bărbat mort după o banală operaţie la amigdale. „I-a fost tăiată carotida”

Acuzații grave de malpraxis la adresa unor medici craioveni după ce un bărbat a murit la doar o săptămână de la operația de amigdalită. Se pare că i-a fost tăiată artera carotidă, potrivit necropsiei.

Pacientul a mers la o clinică privată să se opereze pentru că la Spitalul de Urgenţă i s-a spus că nu se fac operaţii din cauza pandemiei. Claudiu Dincă, de 40 de ani, a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Craiova în urmă cu 3 săptămâni, unde a fost diagnosticat cu amigdalită acută.

Bărbatul a stat internat în spital 5 zile, potrivit Antena 3. „A fost externat, i s-a dat un tratament şi i s-a spus să meargă să-şi scoată amigdalele la o clinică privată pentru că în spitalul nr.1 nu se mai fac operaţii din cauza pandemiei. Nu i s-a spus să meargă la un medic anume, ci doar să meargă la o clinică privată”, povesteşte fratele lui Claudiu Dincă.

„A fost operat dimineaţa şi seara, pe la 19,00 , a fost trimis acasă. Încă de la început ne-a spus că ceva s-a întâmplat în timpul operaţiei pentru că a sângerat foarte mult şi i-a văzut pe cei din sală agitaţi. De la început ne-am gândit să nu i se fi tăiat din greşeală vreo venă, dar nimeni nu ne-a spus nimic”, a mai povestit Adrian Dincă, fratele pacientului.

Bărbatul a fost operat la o clinică privată din Craiova

După operaţie, Claudiu Dincă a început să se simtă din ce în ce mai rău. A fost chemat la clinica privată și a fost supus unui control de către medicul care l-a operat. Acolo i s-a spus că totul este în regulă și va trebui să aștepte câteva zile până când se va vindeca. „L-a văzut şi i-a zis să pună o pungă cu gheaţă că e bine, nu sunt complicaţii postoperatorii, a mai declarat familia.

Bărbatul asta a făcut când a ajuns acasă, numai că punga cu gheaţă nu l-a ajutat deloc. În următoarea noapte omul a suferit o hemoragie puternică, iar fratele său a sunat imediat la 112. Acesta a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde, din păcate, a decedat după două zile. Imediat, familia a depus plângeri la Colegiul Medicilor şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

author avatar
Andreea Vlad
454 afisari

3 COMENTARII

  1. ASTA este rezultanta studiilor online, a facultatilor facute „pe la coltul blocului” sau deloc precum si a exodului medicilor buni din cauza lipsei ofertelor de angajare, posturi ocupate de fii si fiicele potentatilor zilei si al breslei care de regula sant niste loaze. Vai, noua sa nu cumva sa ne imbolnavim.

  2. Si in acest mod se umfla numarul mortilor de guvizi ,sa poata jegurile din ‘guvernul meu’ sa fure la maxim si sa-si bata joc de Romani !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger