AcasăNewsȘocant! Bărbat înjunghiat cu o foarfecă, în urma unui conflict în centrul...

Șocant! Bărbat înjunghiat cu o foarfecă, în urma unui conflict în centrul Timișoarei

(foto: Facebook)

Un episod șocant a avut loc recent în zona centrală a Timișoarei. Un bărbat a fost înjunghiat cu o foarfecă. Agresorul a fost depistat de polițiștii locali.

Sesizarea care a pus în alertă polițiștii locali timișoreni a venit miercuri seară târziu.

Reprezentanții legii au mers la fața locului, unde l-au găsit pe bărbatul de 37 de ani care avea o plagă înjunghiată la nivelul capului. Acesta ar fi fost rănit cu o un obiect ascuțit, respectiv cu o foarfecă.

sursa foto: Facebook/Directia Generala Politia Locala Timisoara

„A scos o foarfecă și l-a lovit în cap”

Polițiștii locali aflați în zona centrală a orașului au fost sesizați aseară, în jurul orei 23, că mai multe persoane au un conflict pe tronsonul ce leagă străzile Mihai Eminescu cu C.D. Loga. Deplasându-se la fața locului, au depistat trei persoane, din care una prezenta o plagă înjunghiată la nivelul capului.

Cei trei, doi bărbați și o femeie, sunt din Timișoara și Iași. Unul dintre bărbați, în vârstă de 46 de ani, l-ar fi înjunghiat cu un obiect ascuțit, pe iubitul femeii, în vârstă de 37 de ani. Bărbatul a declarat că celălalt l-ar fi agresat în zona Piatra Craiului și că atunci a scos o foarfecă și l-a lovit în cap, după care a fugit spre locul în care a și fost reținut de polițiștii locali”, a transmis Poliția Locală Timișoara, joi, 20 aprilie, într-un comunicat.

A fost chemată o ambulanță

La fața locului au intervenit și cadrele medicale. Și asta după ce a fost solicitat un echipaj al Ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Cei în cauză au fost predați pe bază de proces-verbal polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor”, a mai transmis Poliția Locală Timișoara.

Așadar, rămâne ca oamenii legii să stabilească, în urma cercetărilor pe care le vor face, condițiile exacte care au dus la producerea acestui incident grav.

author avatar
Andrei Coman
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger