AcasăNewsȘocant! Bărbat acuzat că a încercat să-și omoare tatăl și fratele! S-au...

Șocant! Bărbat acuzat că a încercat să-și omoare tatăl și fratele! S-au aflat amănunte înspăimântătoare

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un caz din care s-au aflat amănunte înspăimântătoare a ajuns în atenția anchetatorilor vâlceni. Un bărbat a ajuns în arest, după ce a lovit cu mașina – intenționat, spun oamenii legii -doi membri ai familiei sale: tatăl și fratele.

Din câte reiese din informațiile oficiale venite de la anchetatori, episodul grav a avut loc recent, pe un bulevard din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a transmis vineri că procurorii au reţinut un bărbat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor calificat asupra a doi membri de familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit realitatea.net.

Ce s-a anunțat oficial/Amănunte șocante

În comunicatul făcut public se menționează faptul că totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de miercuri, 30 noiembrie. Nu se știe exact ce a declanșat furia bărbatului la adresa rudelor sale, anchetatorii anunțând însă că acesta i-a lovit intenționat pe tatăl și pe fratele său, cu o mașină, intrând pe contrasens, iar apoi ar fi încercat din nou să-i „nimerească”, după ce oamenii au căutat să se refugieze pe un trotuar.

În după amiaza zilei de 30.11.2022, pe fondul unui conflict preexistent, inculpatul i-a lovit intenţionat pe tatăl şi fratele său, cu autoturismul marca Ford Focus, condus sub influenţa băuturilor alcoolice, pătrunzând pe contrasens, pe bulevadul Dem Rădulescu unde se aflau aceştia, context în care a intrat cu partea frontală a autoturismului în ei, după care, întrucât cei doi s-au ridicat şi s-au refugiat pe trotuar, inculpatul a încercat în continuare, în mod repetat, să-i lovească în aceeaşi manieră, pătrunzând cu intenţie cu autoturismul de mai multe ori pe trotuar după aceştia, rămânând, în cele din urmă suspendat cu autoturismul pe trotuar, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică”, se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Vâlcea, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

author avatar
Andrei Coman