AcasăNewsSOCANT: Bagat in spital de recuperatori! Un afacerist galatean a trecut prin...

SOCANT: Bagat in spital de recuperatori! Un afacerist galatean a trecut prin momente de groaza!

(foto: viata-libera.ro)

Un om de afaceri din Galati a ajuns pe mana medicilor dupa ce, sustine el, a fost atacat de camatari pentru recuperarea unui imprumut de cateva zeci de mii de euro!

(foto: viata-libera.ro)

Mircea Cadar afirma ca recuperatorii din Bucuresti l-ar fi atacat si amenintat. Omul sustine ca nu-si aminteste foarte multe, pentru ca la un moment dat si-a pierdut cunostinta. Totul ar fi pornit de la o suma de bani, imprumut girat cu un imobil. „Un camatar din Bucuresti, la care facusem un imprumut de doar 25.000 de euro, mi-a cerut 300.000 de euro ca sa-mi dea cladirea inapoi”, afirma barbatul, citat de viata-libera.ro.

Mai mult, omul de afaceri sustine ca i-ar fi fost furate mai multe bunuri dintr-un imobil situat in curtea in care se afla cladirea respectiva. Omul de afaceri a depus o plangere la politie privind presupusa agresiune, iar oamenii legii urmeaza sa faca cercetari. Cat priveste cladirea in cauza, politistii precizeaza: „A fost vorba despre o intrare in posesie legala. Proprietarul de drept al cladirii, un om de afaceri din Bucuresti, a venit insotit de avocat si si-a pus lacatul pe cladirea pe care a cumparat-o”.

author avatar
eNational
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger