AcasăNewsSOCANT! Adrian Mititelu, in pragul colapsului. Apropiatii se tem ca patronul Craiovei...

SOCANT! Adrian Mititelu, in pragul colapsului. Apropiatii se tem ca patronul Craiovei sa nu se sinucida!

Adrian Mititelu, patronul Fotbal Club Universitatea Craiova, trece prin momente cumplite, dupa ce a fost obligat sa retraga echipa din Liga a doua.

Afaceristul a ajuns la capatul puterilor atat din punct de vedere financiar, cat mai ales din punct de vedere emotional, iar apropiatii si rudele lui Mititelu se tem ca acesta sa nu se sinucida.

Conform fanatik.ro, sotia, copiii si cativa dintre cei mai buni prieteni ai lui Mititelu il suna constant si il imbarbateaza, de teama ca patronul Craiovei sa nu clacheze.

Mititelu a ajuns intr-un moment critic in care si-a dat seama ca nu mai poate sa sustina financiar echipa de fotbal. Mai mult, afaceristul este dezamagit ca si-a „ingropat” prietenii si familia, obligandu-i pe toti sa faca imprumuturi costisitoare.

La momentul actual, Mititelu a ajuns la fundul sacului, litigiile si procesele obligandu-l sa-si vanda mai toate proprietatile, doar datoria pe care o are catre ANAF fiind de 4 milioane de euro.

Interesant este ca Mititelu a facut avere foarte rapid. A cumparat cu 100.000 de euro drepturile litigioase asupra unor terenuri pe care apoi le-a vandut cu 30 de milioane de euro. Sursa amintita precizeaza ca aproape toti banii lui Mititelu s-au dus catre echipa de fotbal.

author avatar
Cristi Ionita
1.020 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger