AcasăNewsSocant: a intrat in coma la 16 ani si a ramas inconstienta...

Socant: a intrat in coma la 16 ani si a ramas inconstienta timp de 42 de ani!

(foto: dailymail)

Edwarda O’Bara era adolescenta cand a intrat in coma diabetica, din care nu a mai iesit niciodata. In starea de incontienta “Alba ca Zapada” a stat timp de 42 de ani si a murit la 59 de ani.

(foto: dailymail)

Edwarda parea ca are viitorul in fata, tanara, cu multe vise- ca orice liceean, nimic nu prevestea drama prin care familia ei avea sa treaca.  Fata s-a imbolnavit grav din cauza unei crize severe de pneumonie, la varsta de 16 ani. In dimineata zilei de 3 ianuarie din 1970, ea s-a trezit tremurand de durere, deoarece insulina pe care o luase nu ajunsese in sange. Fata a fost dusa la spital si, cat inca era constienta, a rugat-o pe mama ei, Kaye O’Bara, sa nu o lase singura. „Promite-mi ca nu ma vei parasi,” a implorat-o adolescenta pe mama ei, potrivit dailymail.uk.

(foto: dailymail)

Ingrozita, O’Bara a asigurat-o pe fiica sa ca nu pleaca nicaieri si ca-i va fi mereu alaturi, si s-a tinut de promisiune. Timp de 37 de ani, pana in ultima clipa din viata, femeia a avut grija de copilul ei intrat in coma. Dupa moartea mamei lor, Colleen, sora Edwardei, a continuat traditia de a-i oferi ingrijire constanta bolnavei, la ea acasa in Miami Gardens. Femeia a primit tot acesti ani ingrijirile la domiciliu, iar miercuri, dupa 42 de ani de coma, a decedat.

author avatar
Alina Costache
1.071 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger