AcasăNewsSocant! 12 ani de inchisoare pentru Adrian Nastase

Socant! 12 ani de inchisoare pentru Adrian Nastase

In culisele politice se vorbeste intens despre iminenta unui „cutremur”, care va matura capete de soi de pe intreg esicherul.

Codasa de obicei, Romania a decis acum sa fie fruncea Apocalipsei prevestite de raposatii mayasi pentru 2012. Primele „ofrande” vor fi cu adevarat de soi, alese pe spranceana din principalele partide: pesedistii Adrian Nastase si Liviu Dragnea, pedelistul Gheorghe Stefan „Pinalti” si liberalul Dan Radu Rusanu. Iar la capitolul „s.a.m.d.” se mai pronunta numele pesedistilor Victor Ponta si Constantin Nita.

Nastase, pe punctul de a-si incheia socotelile cu Justitia. Sau invers

De multi ani, justitia „cocheteaza” cu fostul premier PSD. Care a fost predat doamnei legate la ochi de chiar colegii sai de partid. Dupa ce i-au numarat pe saturate ouale si termopanele, Adrian Nastase s-a ales cu trei dosare la Inalta Curte de Casatie si Justitie. „Abonamentul” saptamanal la tribunal este pe cale sa expire, zic voci avizate, care insista ca Nastase va primi o condamnare la inchisoare, posibil chiar si de 12 ani!

Dragnea a zbarcit-o in PSD si vrea s-o dreaga-n PDL

Aceleasi surse vad in Liviu Dragnea un viitor client fidel al DNA. Un Dragnea care a reusit sa-si puna in cap mai toti colegii, in frunte cu liderul Victor Ponta. Si asta nu numai din cauza ca nu face mai nimic pentru partid, in calitatea sa de secretar general, ci si pentru „inalta tradare”. Concret, se spune ca Dragnea a fost prins in flagrant in timp ce batea pe la usile pedelistilor, in special la aceea unde raspunde Gheorghe Falca. Motivul: dorinta de a-si scapa pielea dupa ce institutiile abilitate au inceput sa cerceteze modul in care el, in calitate de presedinte al CJ Teleorman de aceasta data, a cheltuit niste fonduri europene. Cum insa fostii colegi de partid (pentru cine nu stie, amintim ca Liviu Dragnea a intrat in politica pe poarta PD-ului) nu se grabesc insa sa taie vitelul in cinstea fratelui ratacitor, rezulta ca actualul lider PSD va da cat de curand ochi cu Justitia.

Si pentru Rusanu pare a veni ziua socotelilor

Pe lista politicienilor ghinionisti apare la loc de cinste si numele liberalului Dan Radu Rusanu, considerat de multi un adevarat „Hrebenciuc al PNL”. Un rol de eminenta cenusie pe care Rusanu il exercita mai rar de cand cu domnia lui Crin Antonescu, chiar daca asta nu-l va ajuta cu nimic la intalnirile cu procurorii DNA, programate pentru viitorul apropiat in scenariului vehiculat.

PDL are o supraoferta: Pinalti+Stafie+4 sefi Transelectrica

Dupa Opozitie, vine si randul Puterii, reprezentata de aceasta data de Gheorghe Stefan “Pinalti”. Pe care nici macar alegerile proaspat castigate la Neamt nu-l mai pot scoate din necaz, dau ca sigur sursele noastre. Si, pentru ca problemele care au atras atentia DNA-ului sunt de natura energetica, se spune ca democratii vor mai cotiza si cu Claudiu Stafie (secretar de stat la Economie), plus alti patru sefi de la Transelectrica, toti urmand sa fie intrebati de soarta a vreo 20 de milioane de euro, disparuti fara urma.

Bomba: „Vulpea” Ardelean ar fi cazut si ea in lat!

Cireasa de pe tortul apocaliptic nu va fi insa pusa de partide, ci de serviciile secrete, insista prezicatorii de serviciu, pronuntand numele lui Virgil Ardelean, „Vulpea” care si-a incurcat cu succes toti haitasii pana acum.

author avatar
Victor Paun
2.879 afisari

4 COMENTARII

  1. mama,ce sifonar esti ,bai tache!sursele voastre=O.tot ce scrieti despre coruptie si politie nu se adevereste niciodata.daca eram seful tau ,erai somer acum!

    • dl. macovei, ce cautati domne aici?!? asta-i 7plus.ro, nu-i evz.ro.

      pun pariu ca de-acum voi citi o presa shnur…

  2. Mi se pare normal!!! Toti cei care cred ca sunt mai presus de lege si de poporul care i-a „facut oameni” trebuie sa plateasca ptr. greselile lor!!! Indiferent de culoatrea politica!! Principal este, insa, ca justitia sa aiba ambii ochi deschisi!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger