AcasăNews(SOC VIDEO) Vezi mirajul unui oras fantoma aparut din apa!

(SOC VIDEO) Vezi mirajul unui oras fantoma aparut din apa!

O intreaga insula fantoma, cu cladiri inalte, copaci si munti a aparut in lumina amurgului

Locuitorii din Huanshan, localitate chineza pe malul raului Xin’an, au ramas socati cand au vazut mirajul gigantic al unui oras cu zgarie nori aparand la orizont. Aparitia fantomatica s-a produs dupa caderi importante de ploaie care au crescut mult umiditatea aerului.

Zgarie nori si copaci fantoma aparuti deasupra raului Xin'an. Foto: Daily Mail

Cladiri inalte, munti si copaci pareau sa se inalte din ceata deasa, lasata peste rau la amurg, scrie Daily Mail. In mod normal, la orizontul orasului Huanshan nu se zareste decat cerul.

O intreaga insula fantoma, cu cladiri inalte, copaci si munti a aparut in lumina amurgului

Locuitorii uluiti au filmat imaginile halucinante. Unii au sugerat ca ele au aparut prin deschiderea unui vortex spre o alta civilizatie sau dimensiune. Imaginile i-au socat si pe experti, care au vizitat orasul ca sa se asigura cu acolo nu au fost construite cladiri noi.

Imaginile aparute erau extrem de clare si detaliate. Foto:Daily Mail

Se crede ca viziunea a fost un miraj – o forma de iluzie favorizata de vremea umeda, scrie Daily Mail. Fenomenul se produce atunci cand aerul umed devine mai cald decat apa de dedesubt si refracteaza lumina solara, producand imagini pe cer.

Zgarie nori iesit din pamant, cu reclame luminoase

Caracteristice pentru miraje sunt neclaritatea si stralucirea, precum si asemanarea cu structurile terestre. Dar mirajul din China este unul dintre cele mai clare care s-au vazut vreodata.

[youtube]WwLhXmnbtTM[/youtube]

author avatar
A.P. Redactor
2.165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger