AcasăNewsŞOC! Unde au găsit-o poliţiştii pe Melinda, fata de 13 ani dispărută...

ŞOC! Unde au găsit-o poliţiştii pe Melinda, fata de 13 ani dispărută de șapte zile în Sighetu Marmației

Sara Melinda Moiş, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă marţea trecută, în intervalul orar 10.00-12.00, şi nu a mai revenit. În aceeaşi, zi familia a anunţat dispariţia fetei la Poliţia din Sighetu Marmaţiei, localitatea unde trăieşte familiei tinerei.

Tânăra ar fi fost văzută în zona montană a judeţului, iar forţele judeţului au fost mobilizate pentru găsirea fetei.

Au găsit-o acasă la un bărbat de 34 ani

Tânăra ar fi fost găsită acasă la un bărbat de 34 de ani. În aceste momente, bărbatul este audiat de poliție, conform Antena 3. Din primele informații, se pare că tânăra este în stare bună, și ar fi fost găsită de polițiștii locali într-o casă din Sighetu Marmației.

Un tânăr este cel care le-a dat pontul poliţiştilor. El i-ar fi trimis pe oamenii legii către o locuință socială de pe strada Ioan Mihaly de Apșa, din Municipiul Sighetu Marmației, unde adolescenta a fost găsită.

Fata, dusă la spital

„În urma unor date şi informaţii obţinute de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei, astăzi, 13 noiembrie, minora în vârstă de 13 ani, declarată disparută, a fost găsită într-un imobil de pe raza municipiului.

Mulţumim tuturor forţelor de ordine, voluntarilor şi tuturor celor care au participat în aceste zile la activităţile de căutare”, a transmis IPJ Maramureş.

Fata va fi supusă unui control medical la spitalul din Sighetu Marmației.

author avatar
Andrei Ștefan
1.323 afisari

2 COMENTARII

  1. HORMONII FIERB IN EA ,ASTA TREBUIA SA O VADA MAMA MELINDEI !.
    Educatia in materie de viata sexuala trebuia sa o faca mama copilei.
    Daca si-a inceput viata sexuala n-o mai tine nimeni in frau .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger