AcasăNewsŞOC! Un cadavru carbonizat a fost găsit într-o maşină arsă, la marginea...

ŞOC! Un cadavru carbonizat a fost găsit într-o maşină arsă, la marginea Bucureştiului!

masina arsaŞOC! Un cadavru carbonizat a fost găsit într-o maşină arsă, la marginea Bucureştiului!

Descoperire şocantă a poliţiştilor, la marginea Capitalei. Oseminte carbonizate au fost găsite într-o mașină la intrarea în orașul Măgurele, județul Ilfov, într-un lan de rapiță.

În portbagajul autoturismului au fost descoperite rămăşiţe umane carbonizate, tranşate, iar maşina nu a putut fi identificată, în primă fază.

Maşina a ars vreme de 4 ore

Martoriii spun că maşina a ars mai bine de patru ore şi iniţial au crezut că este vorba de arderea gunoiului. Autoturismul a fost identificat, în cele din urmp, după seria de şasiu. Este fabricaţie 2017, înregistrată în Italia.

Polițiștii din Măgurele și pompierii au mers acolo pentru cercetări, a anunțat IPJ Ilfov.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din Măgurele si pompieri militari, pentru efectuarea de activităţi specifice din competenţă.

Verificările şi investigaţiile sunt continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt de drept şi luarea măsurilor legale care se impun, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, transmite Poliţia judeţului Ilfov.

Verificările și investigațiile sunt continuate la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. În sprijinul procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au fost trimiși specialiști IGPR, din cadrul DIC și INC.

author avatar
Andrei Ștefan
294 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger