AcasăDezvaluiriȘOC: Sindicatele din POLIȚIE cer anchetă la Parchet

ȘOC: Sindicatele din POLIȚIE cer anchetă la Parchet

Federația Sindicatelor Democrate a Polițiștilor din România „Al.I. Cuza”, temătoare de o posibilă „gravă criză de sistem” ca urmare a acuzațiilor in mass-media care au „indus populației o stare de nesiguranță și neîncredere în instituțiile statului”, solicită „imperativ Procurorului General al României” verificarea pentru ca „toți cetățenii României și comunitatea internațională să cunoască adevărul în mod oficial”.

„Solicitare către Procurorul General al României pentru verificarea informațiilor apărute în mass-media”.

 Biroul de presă al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România „Al. I. Cuza” este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Având învedere că în ultimele zile au apărut în media foarte multe informații neoficiale, care au indus populației o stare de nesiguranță și neîncredere în instituțiile statului, fapt ce poate crea o gravă criză de sistem,

Solicităm imperativ Procurorului General al României, declanșarea procedurilor de verificare a acestor aspecte, pentruca Președintele României, Guvernul României, cetățenii României, comunitatea internațională să cunoască adevarul în mod oficial.

Precizăm că:

Dacă informațiile apărute în mass-media sunt reale, aceasta înseamnă că au fost furnizate date din cadrul urmăririi penale, lucru extrem de grav,

Dacă informațiile apărute în mass-media nu sunt reale, aceasta înseamnă că opinia publică a fost adusă în starea de surescitare, tocmai pe acest fond.

Mai mult,

În cursul zilei de 28.07.2018, în cadrul emisiunilor de știri ale posturilor de televiziune a apărut informația referitoare la decesul celor doua fete din Caracal, înainte ca familiile acestora să fi fost informate oficial, fapt ce a determinat deplasarea în regim de urgentă a ambulanței la fața locului.

România are nevoie de instituții puternice, moderne, democratice care  să asigure realizarea siguranței cetățeanilor și să garanteze apărarea drepturilor fundamentale ale acestora.

Director de Comunicare și Purtător de Cuvânt al F.S.D.P.R”, a declarat comisarul-șef Cristian Ciocan.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
689 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger