AcasăNewsSOC SI GROAZA la metrou! A cazut in fata trenului, spre disperarea...

SOC SI GROAZA la metrou! A cazut in fata trenului, spre disperarea celor prezenti!

O tanara a vazut moartea cu ochii, dupa ce a cazut in fata unui tren de metrou, la Praga, sub ochii ingroziti ai celorlalti calatori, intreaga scena fiind surprinsa de camerele de filmat din statie.

Desi femeia motaia de ceva vreme, foarte aproape de marginea peronului, nimeni nu a sarit sa o ajute, decat in momentul in care efectiv s-a dezechilibrat si a cazut in fata trenului… insa atunci a fost prea tarziu.

In inregistrarea video, postata pe youtube, se vede cum, femeia si-a pierdut echilibrul si a cazut pe sine, chiar inainte ca un tren sa intre in statie.  „O inregistrare video arata ca femeia, care astepta in statia de metrou, isi tine cu greu echilibrul. La un moment dat s-a dezechilibrat si a cazut pe sine. In mod miraculos, tanara s-a ridicat, si-a scuturat pantalonii si a plecat”, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Eva Kropacova, citata de theaustralian.com.au.

Ceilalti calatorii au fost prea speriati pentru a sari sa o ajute. Cand trenul a oprit, mai multi angajati ai metroului s-au grabit sa vada ce s-a intamplat cu tanara cazuta, si, spre marea surpriza a celor prezenti, femeia a strigat de sub tren si a fost ajutata sa iasa printre doua vagoane. El le-a explicat anchetatorilor ca era foarte obosita.

Eva Kropacova a precizat ca femeia a refuzat atat de tratament medical cat si un test de alcoolemie, spunandu-le politistilor ca a fost „pur si simplu obosita”.

[youtube]D_aPuI8oXVs[/youtube]

 

author avatar
Alina Costache
914 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger