AcasăNewsSOC! Rezultatele probelor ADN arata ca Ionut NU A FOST UCIS de...

SOC! Rezultatele probelor ADN arata ca Ionut NU A FOST UCIS de MAIDANEZI!

Potrivit primelor rezultate ale probelor prelevate din ranile lui Ionut Anghel – micutul de patru ani care a fost omorat de caini intr-un parc din Capitala, se pare ca ADN-ul gasit nu apartine niciunuia dintre cei sase maidanezi acuzati ca l-ar fi ucis pe copil.

Astfel, ipoteza conform careia totul a fost doar o incenare, iar micutul de patru ani nu si-ar fi gasit sfarsitul in coltii cainelui fara stapan, incepe sa prinda contur. Surse oficiale au declarat ca din datele existente pana in prezent, analizele ADN arata ca Ionut nu a fost ucis de niciun caine dintre cei sase maidanezi suspectati de moartea lui, noteaza libertatea.ro.

Despre faptul ca Ionut ar fi putut fi omorat de un caine de lupta s-a discutat in repetate randuri, ipoteza sustinuta mai ales de iubitorii de maidanezi sau de presedintii Asociatiilor pentru cainii vagabonzi.

Avocata femeii care a adoptat cainele suspect de uciderea micutului de patru ani si care i-a dat apoi drumul pe strazi a declarat de nenumarate ori ca exista informatii potrivit carora copilul ar fi fost omorat de un caine de lupta, din rasa Rottweiler. Aceasta ipoteza pare a prinde contur dupa ce nu a fost gasit ADN-ul niciunui caine maidanez pe trupul micutului.

Foto: jurnalul.ro

author avatar
Alina Costache
6.921 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger