AcasăNewsŞOC pe scena politică: Diana Şoşoacă şi soţul ei, acuzaţi de RĂPIRE?...

ŞOC pe scena politică: Diana Şoşoacă şi soţul ei, acuzaţi de RĂPIRE? Bărbatul ar fi lovit şi un poliţist!

diana sosoacaDiana Șoșoacă s-a luptat cu statul român şi a câştigat: 600.000 euro! Cum ar fi suferit de pe urma comuniştilor

Un interviu pe care Diana Şoşoacă ar fi trebuit să-l acorde presei din Italia s-a dezlănţuit într-un scandal fără margini. O echipă de jurnalişti de la postul Rai Uno s-a deplasat la cabinetul avocatei, fascinaţi fiind de atitudinea senatoarei faţă de restricţiile din pandemie.

Nu a durat mult şi s-a pornit Iadul. Nu e clar de la ce, dar cert este că Şoşoacă şi soţul ei s-au luat la harţă cu gazetarii italieni. A fost chemată şi poliţia.

Silvestru Şoşoacă ar fi lovit un poliţist

Soţul senatoarei, Dumitru – Silvestru Șoșoacă, este acuzat că s-ar fi bătut cu poliţiştii chemaţi să aplaneze conflictul. L-ar fi lovit cu pumnul în piept pe unul dintre poliţiştii prezenţi în casa lui pentru a aplana divergenţele apărute între Diana Şoşoacă şi jurnaliştii din Italia.

Cel care ar fi atacat primul ar fi fost Silvestru Şoşoacă. Procurorul s-a retras din şedinţă şi va decide dacă îl va reţine pe soţul senatoarei.

Veţi vedea cum omul nu mai are dreptul în casa lui, în cabinetul lui, în proprietatea lui să se apere, cum poliţia apără infractorii. La secţia 4 de Poliţie, când l-am întrebat pe inspectorul care se ocupa de cazul meu, mi-a spus: doamnă, vă rog să-i iertaţi! Sunt tineri. Aveau până în 25 de ani.

Vorbeau în engleză şi am întrebat: de ce vorbiţi în engleză? de ce nu vorbiţi în italiană? Îmi spune: domnul este sârb, cel cu camera care filma, şi mai era unul înalt brunet care era turc. Că de fapt noi suntem de fapt pentru Europa de Sud-Est şi noi facem. Haideţi să vorbim în italiană!

Doamna Delia Marinescu, jurnalistă română, care a intermediat interviul, nu a vrut să asigure traducerea, deşi ea era obligată să asigure acest lucru. M-am aşezat pe scaun şi am zis: voi vorbi în limba română, pentru că este limba mea şi s-au uitat la mine.

Fiţi atenţi! Ştiu şi engleză şi italiană! Dacă văd că îmi traduceţi inexact, iau atitudine! Altul a zis: în acel caz nu se mai ia interviul. Poftim? Cine eşti tu? Daţi-mi actele! Nu îţi dăm nimic. Suntem jurnalişti de la Rai Uno! Sunăm la Poliţie”, a declarat Diana Şoşoacă.

Soţul Dianei Şoşoacă şi-ar fi pierdut cunoştinţa

În timp ce vorbeam a mai venit o echipă de polițiști care a deschis ușa locuinței mele și în acel moment i-au făcut culoar de trecere jurnalistei care s-a întors, filmând, a intrat în casa mea, deși i-am interzis și am solicitat poliției să o dea afară, a filmat înăuntrul casei mele fără acordul meu, e cabinetul meu de avocatură, este proprietatea mea personală.

Ea a venit în mine, m-a lovit cu mâna și cu piciorul, urlând că eu îi sechestrez pe cei doi, care cei doi vorbeau cu poliția.

În momentul în care ea s-a năpustit asupra mea, soțul meu a spus ”dacă voi nu o dați afară din casa noastră, o dau eu, pentru că se repede la soția mea.

A pus mâna pe ea și în momentul în care a pus mâna pe ea să o dea afară trei polițiști au sărit pe soțul meu, l-au imobilizat, l-au dat cu capul de ușă și i-au băgat mâna în gât. A avut 4-5 secunde când și-a pierdut conștiența”, a povestit Diana Șoșoacă.

În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

author avatar
Andrei Ștefan
941 afisari

25 COMENTARII

  1. Imi pare rău când aud sau citesc știri despre oameni bolnavi, șoșoacă este grav bolnavă, intr-o politică bolnavă, într-o țară bolnavă. Cei care au votat un asemenea exemplar de Neanderthal seamănă cu șoșoacă, adică bolnavi!!!

  2. Ce inscernare eftina tot cu straini veniti sa infunde cetateni romani asa cum l au infundat austriecii pe tariceanu!!!

  3. 60 zile control judiciar. oare ce au patit politistii care au batut oameni nevinovati sau care sunt mana in mana cu interlopii?

  4. Ce cautau aia în proprietatea lu’ Soso?
    Soso a înghițit momeala….vrajeala cu interviul. Și mai zice ca i deșteaptă.

      • Ce sechestrare dacă tocmai Soso a sunat la politie pentru violare de domiciliu ?
        Sa I spui la unu sa plece din casa ta și în loc sa l dea pe ala afara te anchetează pe tine?

      • Agenturi ale cabalei globaliste – Cineva din Romania s-a plans stapanilor ca nu se mai poate cu Diana. Satanele canibal -pedofile au un obiectiv special cu tarile ortodoxe..

  5. Suspecta graba cu care au plecat din tara jurnalistii. Politia a plecat de la premiza ca sosoaca este vinovat? Sa intelegem ca i-au tras-o lui Sosoaca prntru ca deranjeaza?

  6. A doua zi după înregistrarea cu asistenta de la Aleşd ce spune că protocoalele omoară. Circul cu Rai şi Şoşoacă a căzut, întîmplător desigur, la țanc.

  7. Politistul care a impuscat din greseala un copil in abdomen este cercetat pentru PURTARE ABUZIVA

  8. Trebuia so duca itali in cimitir pe purcica sa discute cu cioclu din italia sa-i arate buricele degetelor singerii pline de bataturi. Atunci purcica se cizela.

  9. Este doar o operatiune orchestrata de analfabeti dintr-un serviciu pentru compromiterea lui Sosoaca care a dat gres,bineinteles.Aceasta Diana Sosoaca inspira o frica bolnava acestui regim criminal.Ba,cretinilor nu mai irositi banii pe cretini si postaci in presa.Va trebuie pentru sicriele zburatoare numite cica F16.

    • Evident maresale Aur ce au dat-o afara e compus din aceleasi servicii compromitatoare. Of of daca am avea aceste servicii eram pe Luna acum la coliba aia.

  10. In concluzie: nu mai dati afara din casa voastra oameni care va agreseaza ! Riscati sa aveti dosar penal. NU sunati la politie.
    Mai bine parasiti va casa si lasati i inauntru!

  11. La un moment dat pe Luna se vede o coliba si toti savanții se intreaba da a cui dracu e coliba?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger