AcasăNewsCAZ ȘOCANT la Tg.Jiu: femeie însărcinată în luna a 9-a, operată de...

CAZ ȘOCANT la Tg.Jiu: femeie însărcinată în luna a 9-a, operată de hernie! Ce a urmat este înfiorător

Caz şocant la spitalul din Târgu-Jiu. O femeie a fost operată de hernie, deși a ajuns la spital cu dureri abdominale cauzate de naștere.

Nici femeia, nici medicii n-au realizat că pacienta se află, de fapt, în „chinurile facerii”.

Când şi-au dat seama de sarcină?

Cadrele medicale și-au dat seama că femeie este însărcinată abia când au intervenit chirurgical pentru scoaterea intestinului. Cazul va fi anchetat de conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu jiu.

Înainte de intervenţia chirurgicalp, medicii au consultat-o și i-au pus diagnosticul de hernie intestinală, deși femeia era însărcinată în luna a noua.

După ce i s-a făcut anestezie și medicul a început să taie, acesta și-a dat seama că femeia este însărcinată, iar sarcina este la termen, durerile fiind cele ale nașterii.

Mama mai are doi copii acasă

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu consideră cazul a fi scandalos. Femeia mai are acasă două fete gemene, în vârstă de 16 ani.

In final, medicul a fost nevoit să efectueze operația de cezariană. A fost chemat de urgentă medicul neonatolog pentru a prelua bebelușul. O fetiță de 3,200 kg.

624 afisari

11 COMENTARII

  • PARDON! romania este o corporatie inca din 1991, reprezentata de mi de finante. bnr e banca privata cu drept de emitere moneda pentru aceasta corporatie. o corporatie NU are cetateni, doar resurse umane. mai vrei muci in freza?

 1. Daca totul se face paraclinic..
  Doctorul nu mai pune mana sa consulte un pacient.Daca palpa …vedea ca nu e hernie…Macar daca vedea burta.. Pana si copii stiu ca mama are un fratior in burta….
  Medicina facuta pe bani, pentru bani.

 2. a fost un caz la limita
  (….practic ceva s-a intors pe dos)
  sint niste filmuletze pe
  eFukt.com: Adult humor for adults

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri