AcasăNewsSoc la Miami: Cristiano Ronaldo, fericit in compania unei femei!

Soc la Miami: Cristiano Ronaldo, fericit in compania unei femei!

Cine spunea ca Ronaldo 2 nu se simte bine alaturi de femei sa priveasca imaginile alaturate. Si ce daca si-a pictat unghiile de la picioare? Este o moda des intalnita, pana si Catalin Botezatu foloseste oja.

Paparazzi TMZ (cel mai puternic site de mondeneala din lume) l-au surprins pe proaspatul campion european in compania unei femei. Pe plaja din Miami, Cristiano Ronaldo s-a rasfatat in bratele nimeni alteia decat Cassandra Davis, un renumit fotomodel. Rivala Irinei Shayk (fosta iubita a portughezului) i-a tinut companie lui CR7 si la Ibiza, in prima parte a vacantei, iar acum cei doi au ales sa „evadeze” pe malul Atlanticului. Evident, din grupul lor nu puteau lipsi barbatii, dar nici urma de Badr Hari, dupa cum au notat americanii de la TMZ.

Aflat in plina perioada de refacere dupa accidentarea suferita in finala Euro 2016, Cristiano Ronaldo va lipsi de la Supercupa Europei, dintre Real Madrid si FC Sevilla. Cel mai probabil, golgheterul „galacticilor” va reveni pe teren la inceputul lunii septembrie.

Apropiat, chiar mult prea apropiat de barbati

Dupa despartirea de Irina Shayk, portughezul a fost vazut consolandu-se in bratele lui Badr Hari. Luptatorul marocan de K1 a devenit unul dintre cei mai buni prieteni ai fotbalistului de la Real, presa din Occident notand ca relatia dintre cei doi este una mult prea apropiata. In fine, au existat si cateva declaratii cu talc date de rusoaica Shayk care au alimentat zvonurile ca CR7 ar avea alte orientari sexuale.

author avatar
National
829 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger