AcasăNewsŞOC la Arad! O mamă și fiica ei au sărit în Mureș,...

ŞOC la Arad! O mamă și fiica ei au sărit în Mureș, ca să se sinucidă. Cine e eroina de pe skijet care le-a salvat

Un caz şocant a avut la Arad, acolo unde două femei, mamă şi fiică, s-au aruncat în râul Mureș, cu intenția de a-și lua viața.

Au fost salvate în ultima clipă.

Un apel la 112 le-a salvat

Vineri seara, un apel la 112 anunța că o femeie care se străduia să rămână deasupra apei, în Mureș, strigă după ajutor. Dispecerul 112 a dirijat, deîndată, toate patrulele disponibile spre locul indicat.

Primei femei, adusă la mal de un arădean, i-au fost făcute manevre de prim ajutor de jandarmi. După câteva minute, și cea de-a doua femeie a prezentat semne vitale, astfel că amândouă au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital, pentru îngrijiri medicale.

Până acum, autorităţile au aflat că este vorba de două femei din Arad, de 78 și 52 de ani, care ar fi vrut să-și pună capăt zilelor.

Cine e eroina de pe skijet

O tânără din Arad a devenit eroină după ce, în seara de 14 iulie, a luptat să salveze viața a două femei, mamă și fiica ei de 52 de ani, care se aruncaseră în râul Mureș cu intenția de a-și lua viața.

Daniela Denisia Dan, fiica patronului unui cunoscut restaurant de pe malul Mureșului, a fost cea care a văzut că cineva se îneacă.

Structurile Ministerului Afacerilor Interne din Arad mulțumesc tuturor arădenilor care au sprijinit acest efort comun pentru salvarea vieților celor două femei: ”Împreună suntem mai puternici!”.

author avatar
Andrei Ștefan
468 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger