AcasăNewsŞOC! Incendiu într-un alt spital din România: ISU Cluj a intervenit la...

ŞOC! Incendiu într-un alt spital din România: ISU Cluj a intervenit la Spitalul CFR. Pacienţii, evacuaţi!

incendiulŞOC! Incendiu într-un alt spital din România: ISU Cluj a intervenit la Spitalul CFR. Pacienţii, evacuaţi!

După episodul de la Piatra Neamţ, de săptămâna trecută, când, în urma unui incendiu izbucnit la seecţia ATI a SJ Neamţ, au murit 13 oameni, iar alţi 6 au fost răniţi, un alt episod dramatic, într-o unitate spitalicească, a avut loc la Cluj.

Un incendiu a izbucnit, duminică, în una dintre băile Spitalului CFR din Cluj. Pompierii au intervent cu mai multe echipaje, iar trei persoane dintr-un salon au fost evacuate. Incendiul s-a produs la instalaţia electrică, în încăperea aflată la etajul întâi. Din primele date, cauza a fost stabilită ca fiind scurtcrcuit electric, potrivit news.ro.

Dn fericire, n-au existat victime

Pompierii au acţionat cu mai multe echipaje, iar trei persoane dintr-un salon alăturat au fost evacuate. La scurt timp, incendiul a fost lichidat, dar se lucrează pentru aerisirea încăperii şi a holului. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

Medicul-erou de la Piatra Neamţ, în continuare în Belgia

Bilanțul tragediei de la Piatra Neamț a ajuns la 13 morți. Încă un pacient transferat de la SJU Neamţ la Spitalul Leţcani a murit joi seara. Din cei șase pacienți transferați după incendiul din Spitalul Județean de la Piatra Neamț mai sunt internați în stare gravă patru.

Medicul Cătălin Denciu, care a încercat să salveze pacienții din salonul cuprins de flăcări, se află în continuare internat în stare gravă într-un spital din Belgia.

author avatar
Andrei Ștefan
160 afisari

2 COMENTARII

  1. O sa crape toate spitalele, autoritatilor nu le pasa, asta este rezultatul jafului practicat de clasa politica timp de 30 de ani.
    Ne abureste ministrul Tataru cu declaratiile lui care iti provoaca greata si revolta, cum ca spitalele sunt controlate.Pai cei care fac controalele sunt tot ca ei, adevarul nu va fi spus niciodata pt. au furat toti si s-au imbogatit pe spatele nostru iar pt. ei vietile noastre nu conteaza.

  2. Acum poate sa arda toata Tara,pt. ca nu ” mai este nevoie ca sa plece acest guvern.”Pt. ca decand avem ” guvernul meu” nu mai avem coruptie,coruptia nu mai ucide,Romania normaaaala este stat de drept,Romanie educata este digitalizata,pas cu pas inaugurata.Romania bugetului bine lucrat,jefuit.Dragi romani,cercetarea este indispensaaaaabila,dar fara bani.Spalati-va pe maini.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger