AcasăNewsŞOC în România: sinucidere în grup! S-au aruncat în Dunăre!

ŞOC în România: sinucidere în grup! S-au aruncat în Dunăre!

bratul BorceaŞOC în România: sinucidere în grup! S-au aruncat în Dunăre! Foto: captură video YouTube/ marinbadea.ro

Un eveniment şocant a avut loc în ţara noastră, vineri după-amiază. Două femei și un bărbat, doi soți și mama unuia dintre ei, s-au aruncat vineri în brațul Borcea al Dunării, la Călărași. Femeile au murit, în timp ce bărbatul a fost dus la spital.

Apelul la 112 a fost dat de un angajat la salubritate.

Echipajul ISU a intervenit de urgenţă

La faţa locului a intervenit un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” Călărași. Cele două femei, de 47 şi 77 de ani, au fost scoase fără viaţă. Bărbatul în vârsta de 55 de ani a fost scos în stop cardio respirator şi transportat de urgenţă la spital în stare critică, cu şoc hipotermic sever

La data de 7 ianuarie a.c., ora 15.39, am fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că 3 persoane s-au aruncat în brațul Borcea, în municipiul Călărași.

În fapt, 2 femei, în vârstă de 47 și 77 de ani, precum și un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Călărași, ar fi intrat, cu intenția de a se sinucide, în apa brațului Borcea.

Cele două femei au fost declarate decedate, iar barbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii situației de fapt”, a transmis ISU.

Oamenii aveau probleme psihice

Cele 3 persoane erau cunoscute cu afecțiuni psihice şi ar fi recurs la acest gest din disperare pentru că locuiau pe străzi după ce locuința le-a fost scoasă la vânzare.

Au fost mutați într-o locuință socială, formată din 2 camere, în cartierul 2 Moldoveni. Ulterior, au fost evacuați. Din 2017, dormeau pe străzi. Prima dată s-au poziționat pe canapelele din dreptul centrului de plăți RDS. Ulterior, s-au mutat pe strada București, în dreptul Băncii Românești.

Se pare că cei 3 oameni ar mai fi avut o tentativă de sinucidere, în 2017: s-au aruncat în apele braţului Borcea, în dreptul fabricii Romply, după ce, în prealabil, au băut sodă caustică.

author avatar
Andrei Ștefan
862 afisari

7 COMENTARII

  1. N-ai citit ca locuință le-a fost scoasa la vânzare și poate asta fost cauza care i-a înnebunit?Nu judeca ca să nu fii judecat.

  2. Sa ne fie rusine, au ajuns romanii la disperare, daca erau in anglia li se dadea o locuinta sociala.

  3. E abia începutul. Oameni care nu au mai avut nici o speranță și nu sau lăsat degradati să cerșească pe străzi .Acum și-au găsit liniștea .Dumnezeu să-i ierte !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger