AcasăNewsŞOC în Pipera! Victor Becali, acuzat că a BĂTUT un bărbat din...

ŞOC în Pipera! Victor Becali, acuzat că a BĂTUT un bărbat din cauza unui loc de parcare

A fost scandal, sâmbătă dimineaţă, în Pipera. Agentul de jucători Victor Becali ar fi lovit un bărbat din cauza unui loc de parcare. Tânărul a sunat la 112.

Bărbatul a acuzat că ar fi fost lovit cu pumnul de omul de afaceri.

Ar fi intrat cu maşina pe strada unde locuieşte Becali

Conflictul s-a născut după ce victima a parcat pe o alee marcată cu indicator „circulație închisă cu excepția riveranilor„, în cartierul Pipera din Voluntari.

Polițiștii s-au autosesizat din oficiu, după ce tânărul a ales să nu depună plângere.

La data de 20 august a.c., în jurul orei 9:20 polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se afla în cartierul Pipera, a fost agresat fizic, prin lovire, de către un alt bărbat.

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că apelantul parcase autoturismul personal pe o alee ce era prevăzută cu indicator „circulație închisă cu excepția riveranilor” iar bărbatul care l-ar fi lovit, i-a solicitat să mute autovehiculul de pe proprietatea sa.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Până la acest moment, apelantul nu a depus plângere prealabilă„, informează poliția, într-un comunicat, conform Realitatea Plus.

author avatar
Andrei Ștefan