AcasăNewsŞOC în Pipera! Victor Becali, acuzat că a BĂTUT un bărbat din...

ŞOC în Pipera! Victor Becali, acuzat că a BĂTUT un bărbat din cauza unui loc de parcare

A fost scandal, sâmbătă dimineaţă, în Pipera. Agentul de jucători Victor Becali ar fi lovit un bărbat din cauza unui loc de parcare. Tânărul a sunat la 112.

Bărbatul a acuzat că ar fi fost lovit cu pumnul de omul de afaceri.

Ar fi intrat cu maşina pe strada unde locuieşte Becali

Conflictul s-a născut după ce victima a parcat pe o alee marcată cu indicator „circulație închisă cu excepția riveranilor„, în cartierul Pipera din Voluntari.

Polițiștii s-au autosesizat din oficiu, după ce tânărul a ales să nu depună plângere.

La data de 20 august a.c., în jurul orei 9:20 polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se afla în cartierul Pipera, a fost agresat fizic, prin lovire, de către un alt bărbat.

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că apelantul parcase autoturismul personal pe o alee ce era prevăzută cu indicator „circulație închisă cu excepția riveranilor” iar bărbatul care l-ar fi lovit, i-a solicitat să mute autovehiculul de pe proprietatea sa.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Până la acest moment, apelantul nu a depus plângere prealabilă„, informează poliția, într-un comunicat, conform Realitatea Plus.

author avatar
Andrei Ștefan
419 afisari

5 COMENTARII

  1. Lasa ca te scapa nenea Gigi aduce 2 tone de branza de oi si te scoate din parnaie.

  2. ZIARE.COM SITE-ul EXCREMENTELOR SI ANALFABETILOR FUNCTIONALI UNDE SUNTETI CENZURATI SI INSULTATI , INJURATI DE JEGUL JURNALISMULUI SUB MEDIOCRU

    ZIARE.COM O PUBLICATIE A RETARDATILOR MINTALI , ANALFABETI AGRAMATI SI IDIOTI

    ZIARE.COM DEJECTIA PRESEI ROMANESTI , CITITORII SUNT AMENINTATI , INJURATI SI CENZURATI DE IMPOSTORII JURNALISTI LA RUBRICA COMENTARII UNDE AU CONTURI FALSE SI INJURA CITITORII CE CRITICA PUBLICATIILE LOR DE KAKAT COPIATE DE PE INTERNET SI UNELE PLINE DE GRESELI DE ORTOGRAF

  3. & Gheorghe Becali a strâns brânza, să îi dea și lu’ George Simion, unii probabil ar zice că „a stors brânza” ieși zeru’, și Victor Becali care zicea cu vaccinarea, nu ca Gheorghe Becali împotrivă, și cu Dani Mocanu, „ieșiră supărați”, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger