AcasăNewsŞOC în lumea mondenă: model celebru, arestat după ce ar fi violat...

ŞOC în lumea mondenă: model celebru, arestat după ce ar fi violat o tânără acasă la el

Este un mic seism în lumea mondenă. Andre Bîrleanu, un model ruso-român de 41 de ani, este acuzat că a obligat o tânără să vină acasă la el, unde ar fi sechestrat-o, bătut-o și violat-o.

Judecătoria Sectorului 5 din București a emis o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele său.

Femeia a scăpat de el abia dimineaţă

Scăpată din ghearele călăului ei abia în zorii zilei, femeia a mers direct la Poliție. Le-a spus oamenilor legii întreaga poveste. Medicii legiști au constat faptul că prezenta răni la nivelul organelor genitale, dar și pe suprafața corporală, pentru care va avea nevoie de îngrijiri medicale vreme de 4 sau 5 zile.

Se pare că victima a fost târâtă și trasă de mâini pe casa scării până la liftul imobilului, iar după ce au ajuns în apartament, Bîrleanu Vivien Adrian a lovit-o pe aceasta cu pumnii în cap, cu palmele peste față, nu i-a permis să părăsească apartamentul, după care, cauzându-i o stare de temere a obligat-o să întrețină relații sexuale cu acesta în mod repetat, scrie cancan.ro.

Andre Bîrlădeanu a fost reținut

În baza mărturiilor sale și a analizelor, probelor recoltate, Andre Bîrlădeanu a fost reținut. Istoricul acestui model este controversat.

Anul trecut, au existat mai multe dispute cu fosta sa iubită, o tânără din Republica Moldova, la rândul ei model de talie mondială. Ea a cerut atunci şi a obţinut un ordin de protecţie împotriva românului.

author avatar
Andrei Ștefan
1.008 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger