AcasăNewsŞoc în Jandarmerie! Laurențiu Cazan, coordonatorul de la mitingul din 10 august...

Şoc în Jandarmerie! Laurențiu Cazan, coordonatorul de la mitingul din 10 august 2018, are mustrări de conştiinţă?

10 augustŞoc în Jandarmerie! Laurențiu Cazan, coordonatorul de la mitingul din 10 august 2018, are mustrări de conştiinţă?

Are mustrări de conştiinţă sau a fost împins să ia această decizie?

Laurențiu Cazan, coordonatorul intervenţiei jandarmilor din Piaţa Victoriei la mitingul din 10 august 2018, a decis să-și retragă acordul privind împuternicirea sa în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova.

Jandarmeria Română a precizat că Laurențiu Cazan a fost cel care a luat decizia, dar se pare că au existat şi presiuni asuăra lui, după ce noua lui funcţie a stârnit rumoare în spaţiul public.

În urma discuțiilor apărute în spațiul public care afectează imaginea Jandarmeriei Române, începând cu data de astăzi, 04.01.2021, lt. col. Laurențiu Cazan a decis să-și retragă acordul privind împuternicirea sa în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova„, a anunţat Jandarmeria.

Dacian Cioloş a spus că ofițerul va reveni la vechile activităţi

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, cu aceeași dată, prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române, ofițerul urmează să îndeplinească atribuțiile avute înainte de această împuternicire”, se mai arată în decizie.

Laurențiu Cazan, coordonatorul intervenţiei jandarmilor din Piaţa Victoriei la mitingul din 10 august 2018, urma să fie retras de la conducerea IJJ Prahova și să i se încredințeze responsabilități administrative, a declarat Dacian Cioloș, după o discuție cu ministrul de Interne, Lucian Bode.

author avatar
Andrei Ștefan
412 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger