AcasăNewsSOC Fostul sot al uneia dintre cele mai sexy prezentatoare TV din...

SOC Fostul sot al uneia dintre cele mai sexy prezentatoare TV din Romania, arestat!

E una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Romania. Fostul ei sot, al carui nume nu il mai poarta, a ajuns in spatele gratiilor, fiind acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani.

Irinel Varga, barbatul alaturi de care Geanina Ilies, fosta Varga, a format o familie, pana in 2010, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, potrivit cancan.ro. Fostul sot al prezentatoarei stirilor sportive de la Antena 1 a ajuns in atentia procurorilor DNA Bacau, fiind cercetat penal pentru „evaziune fiscala in forma continuata, spalare de bani in forma continuata si constituire a unui grup infractional organizat”.

Magistratii au dispus arestarea preventiva a lui Irinel Varga, pentru 29 de zile, pe data de 17 mai, la doar o zi dupa ce procurorii DNA au dispus retinerea acestuia, pentru 24 de ore. In acest caz mai sunt cercetate alte trei persoane – Cosmin Varga, fratele fostului fost al Geaninei Ilies, Claudiu Nicula si Eduard Cristea. Anchetatorii sustin ca acestia ar fi prejudiciat statul cu peste 1.000.000 de euro, dupa ce ar fi cumparat motorina din Bulgaria, pe care apoi o vindeau in Romania. Intre timp, conform sursei citate, cei patru acuzati au contestat decizia de arestare. Cristea si Nicula au fost eliberati, in vreme de fratii Varga au ramas in spatele gratiilor.

Sursa foto: Facebook

author avatar
eNational
3.492 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger